Schimmelnagel reviews

4,2 / 5
274 Ervaringen van gebruikers

flag BE 3 flag DE 258 flag GB 612 flag ES 28 flag FR 47 flag IT 13 flag NL 274 flag PL 160
Jolanda Kerver Geverifieerde review

29-03-2021
Schimmelnagel Behandeling + Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Top 👍🏻

Werkt goed

0 0
Jaap Ijkema Geverifieerde review

23-03-2021
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten

Moet nog afwachten

0 0
Stephanie Houtman Geverifieerde review

22-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Lichte verbetering

Ik gebruik het product nu een maand en zie al lichte verbetering qua kleur. Zelf moet de nagel zeker nog helemaal herstellen en ik hoop dat het met dit product gaat lukken. Ik denk dat je daarvoor wel een aantal keer dit product moet kopen! Ik hoop dat het werkt!

0 0
Els Geijbels Geverifieerde review

22-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Ik ben net begonnen, maar het werkt al een beetje

0 0
Hans Smeets Geverifieerde review

19-03-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Al verbetering zichtbaar

Mijn man gebruikt het produkt nu 3 weken en we kunnen al enige verbetering zien. De kalknagels zaten er al lang dus wij gaan ervan uit dat het wel een tijdje zal duren voor de nagels weer echt schoon zijn. maar wij hebben goede hoop!.

0 0
Jolanda Dulfer Geverifieerde review

16-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig of geen verschil

Gebruik het nu 1,5 week en merk nog geen verschil, dus afwachten

0 0
Mathieu Simons Geverifieerde review

16-03-2021
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Hoopvol

Het is nog iets te vroeg al kan ik wel zeggen dat de reactie hoopvol is.

0 0
Tineke Van Zessen Geverifieerde review

15-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Prima product

Ik vind het een prima product en zie al verandering in de verkleuring van me kalknagel

0 0
Jolanda Ehlert Geverifieerde review

15-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastisch

Eerste spulletje wat ook echt lijkt te helpen. Na 1 week al resultaat. Nu nog volhouden, maar ik ben optimistisch .

0 0
Laura Peters Geverifieerde review

09-03-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt!

Werkt echt! Moet wel volhouden maar de kalknagel wordt wel beter.

0 0
Penny Bartholomeus Geverifieerde review

08-03-2021
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig verandering

Met heftige kuren van de huisarts was ik van mijn kalknagels verlost.
Nu begonnen ze op beide grote tenen terug te komen en heb ik direct protectair besteld.
Het smeren is prima vol te houden.
De nagel wordt niet erger, maar ik zie ook nog geen verbetering. Het gaat slechts om een paar kleine plekjes.
Ik hoop dat het alsnog aanslaat, zodat ik niet weer naar de huisarts hoef.

0 0
Joke Van Den Bovenkamp Geverifieerde review

01-03-2021
Schimmelnagel Behandeling + Medische Schoenenspray + Nagellak
€ 36,90
€ 29,95
Koop nu
Goed product

Het product was goed verpakt. Ik ben een tevreden gebruiker

0 0
Esther Spoler Geverifieerde review

26-02-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Steeds beter

Ik gebruik het product nu bijna 2 jaar. De infectie is heel hardnekkig, maar ik hoop nog steeds dat het op een dag helemaal verdwenen is.

0 0
Marjolein Lagrand Geverifieerde review

15-02-2021
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
fijn product, snelle levering

De levering was snel van de kalknagelset. Na drie weken ziet mijn nagel er weer bijna normaal uit. Top!

1 0
Jon Van Zoelen Geverifieerde review

15-02-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
volhouden

nagels zijn duidelijk verbeterd, maar bij uitgroeien lang volhouden!

0 1
Trudie Van Der Leeuw Geverifieerde review

15-02-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed

Ik kan zeggen dat het product goed werkt, heb toch al wat flesjes gebruikt

0 0
Henriëtte Van Aalst Geverifieerde review

09-02-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
miskoop

Helaas heeft het product bij mij niet geholpen. Er is totaal geen verschil te zien.

1 0
Adri Schuitert Geverifieerde review

08-02-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Mijn teen nagels zien er veel beter uit en zijn nu gemakkelijker te knippen.
Ik ben heel blij met dit middel van protectair.

0 0
Annelies Van Altena Geverifieerde review

08-02-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Het gaat niet snel, maar werkt! Ben inmiddels aan mijn 3e flesje begonnen en schat dat dat de laatste is.

0 0
Koos Bekker Geverifieerde review

02-02-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Tevreden

Nog maar korte tijd bezig ben met de behandeling.

0 0
F.a.m. Van Gorkum Geverifieerde review

29-01-2021
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Top Teen

Top Teen

0 0
Marja Van Kampen Geverifieerde review

29-01-2021
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Eindelijk een middel dat in mijn geval echt werkt.

1 0
Dagmar Schlaghecke Geverifieerde review

18-01-2021
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
👍🏻

👍🏻

0 0
W Frits Geverifieerde review

18-01-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Ik gebruik dit middel al vele jaren nagenoeg dagelijks en ben zeer tevreden over het resultaat. Hoewel mijn vooral grote teennagels niet helemaal meer ahw de oude worden , zijn ze wel weer glad en toonbaar geworden. Daar ben ik blij om. Dagelijks verzorgen en regelmatig knippen vind ik wel een vereiste. Succes.

1 0
Lidia Janevski Geverifieerde review

18-01-2021
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Enige middel dat geholpen heeft!

Zeer tevreden, wel drie flesjes moeten bestellen om van 1 kalknagel af te komen. Maar na maanden consequent gebruik, is het gelukt!

0 0
Els Reniers Geverifieerde review

18-01-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Geduld

Ik gebruik het dagelijks maar ik moet nog even geduld hebben om resultaat te zien. Ik heb nu nog geen idee of dit product werkt.

0 0
Carolien Wemeijer Geverifieerde review

15-01-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Hoopvol

Trouw behandelen lijkt vruchten af te werpen, nagel ziet er na 2 weken behandelen beter uit.

0 0
Elly Van Rijn Geverifieerde review

13-01-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Super

Super

0 0
C Van Dorp Geverifieerde review

12-01-2021
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Helaas

Weinig tot geen verbetering na weken

0 0
Frank Knipmeijer Geverifieerde review

04-01-2021
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Geen verbetering zichtbaar!

Inmiddels met het 4de flesje bezig. Tot nu toe nog geen zichtbaar resultaat.

0 0
Cary Bartels Geverifieerde review

24-12-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Ok

Heb een tweede besteld zit wel vooruitgang in maar nog lang niet het gewenste resultaat.

0 0
Els Froger Geverifieerde review

14-12-2020
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Top product!

Top product!

0 0
TamaraV Geverifieerde review

10-12-2020
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Beste middel tegen kalknagels!

Beste middel tegen kalknagels! Alles geprobeerd, niets hielp. Dit wel.

0 0
Marlies De Ligt Geverifieerde review

07-12-2020
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Eindelijk iets dat werkt

Ik heb sinds 20 jaar last van kalknagels en over de jaren verschillende producten geprobeerd zonder succes. Een half jaar geleden ben ik begonnen met ProtectAir en inmiddels is een grote teen volledig genezen (normale nagel is volledig terug gegroeid) en de andere grote teen is bijna volledig genezen. Je moet dus wel geduld hebben en ik heb ook consequent 2x per dag de nagellak gebruikt, 1x per week glad gevijld, 1x per week de schoenspray gebruikt en mijn sokken extra heet gewassen. Hopelijk werkt het bij jullie net zo goed (ik had de hoop eigenlijk al opgegeven)!

0 0
Henriette Visscher Geverifieerde review

07-12-2020
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastisch

Eindelijk iets gevonden wat werkt. Een wondermiddel. Al vele bekenden/ vrienden ingelicht over dit product. Ik gebruik dit product icm Isdin Ureadin Podos Db een crème wat ook binnen een week resultaat geeft. Heerlijke en mooie voeten het hele jaar door!!!

0 0
Lidia Janevski Geverifieerde review

07-12-2020
Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu
Erg frisse en fijne spray

Dit is onze tweede spray, erg fris en fijn in gebruik, dus aan te raden.

0 0
Hg Gommers Geverifieerde review

07-12-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt!

Fijn en helpt

0 0
E.m. Bongers-robinson Geverifieerde review

04-12-2020
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Werkt goed

Werkt goed, ik ben tevreden

0 0
Peter Van Gent Geverifieerde review

04-12-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Helpt niet

Heb alle produkten en merken gebruikt niets helpt.

1 0
Joannes Hetem Geverifieerde review

03-12-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt totaal niet

Ik ben intussen aan mijn zesde flesje bezig, maar er is totaal geen verbetering. Ik raad het iedereen af om dit product te kopen.
Volgens een kruidenspecialist werk dagelijks 2 maal behandelen met appelazijn beter.

1 0
Tanja Groen Geverifieerde review

30-11-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Geduld is een schone zaak

Het lijkt te werken maar inmiddels ben ik aan het tweede potje bezig. Het einde is nog niet in zicht, ik vrees dat ik nog 6 maanden moet lakken. Dus heb je een grote kalknagel, sla dan groot in, want je smeert het zo weg.

0 0
Fred Simonis Geverifieerde review

16-11-2020
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
De schimmelinfectie

Het product zowel de schimmel behandelaar als de spray voor de schoenen zijn in gebruik. Met de spray heb ik een positieve ervaring. Echter de behandeling van de nagel, nu zo’n 3 wkn, laat nog niet echt een significante verbetering zien.

1 0
Bart Van Der Wielen Geverifieerde review

09-11-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt maar heb geduld.

Na een half jaar dagelijks gebruik is de schimmelnagel nog niet helemaal verdwenen. De eerste twee maanden leek het snel te gaan en was het grootste deel van de nagel weer normaal. Het overige deel lijkt te herstellen maar het gaat heeeeel langzaam.

1 0
Jacob Geverifieerde review

06-11-2020
Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Dik tevreden!

Doet wat op de verpakking staat!

0 0
Inge Van Eldik Geverifieerde review

29-10-2020
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Minimale verbetering

Nu 4 weken gebruikt, zie minimale verbetering ...hoop op meer dus ik ga nog door!

0 0
Harry Fikkert Geverifieerde review

27-10-2020
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Goed

Tot nu toe goed plus minus 2 weken, afwachten hoe het gaat na 6 weken

0 0
Hg Gommers Geverifieerde review

26-10-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Lijkt te werken

Al jaren last van kalknagels, veel producten geprobeerd. Met Protectair lijkt het nu wel te werken.

0 0
A Hagedoorn Geverifieerde review

22-10-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Gaat goed!

Het gaat goed maar langzaam. Gaat nu om het laatste randje.
Vrgrt,
A.Hagedoorn

0 0
Johan Jacobs Geverifieerde review

05-10-2020
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Helpt een beetje

Gebruik het middel nu ca. 6 maandan, effect is nauwelijks te zien, alleen aan de bovenrand van de nagel iets minder

0 0
Jon Van Zoelen Geverifieerde review

02-10-2020
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
mooie aanbieding

vooral volhouden, want uitgroei gaat langzaam... maar door deze aanbieding en set is dat mogelijk

1 0

Koop nu!

Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Hyaluron booster (30ml)
€ 9,95
€ 9,95
Konjac spons
€ 6,95
€ 6,95