Schimmelnagel reviews

4,2 / 5
237 Ervaringen van gebruikers

flag BE 2 flag DE 245 flag GB 581 flag ES 28 flag FR 45 flag IT 13 flag NL 242 flag PL 160
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Cary Bartels Cary Bartels

3 / 5
Ok
24-12-2020

"Heb een tweede besteld zit wel vooruitgang in maar nog lang niet het gewenste resultaat."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Els Froger Els Froger

5 / 5
Top product!
14-12-2020

"Top product!"

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

TamaraV TamaraV

5 / 5
Beste middel tegen kalknagels!
10-12-2020

"Beste middel tegen kalknagels! Alles geprobeerd, niets hielp. Dit wel."

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Bol.com

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Marlies De Ligt Marlies De Ligt

5 / 5
Eindelijk iets dat werkt
07-12-2020

"Ik heb sinds 20 jaar last van kalknagels en over de jaren verschillende producten geprobeerd zonder succes. Een half jaar geleden ben ik begonnen met ProtectAir en inmiddels is een grote teen volledig genezen (normale nagel is volledig terug gegroeid) en de andere grote teen is bijna volledig genezen. Je moet dus wel geduld hebben en ik heb ook consequent 2x per dag de nagellak gebruikt, 1x per week glad gevijld, 1x per week de schoenspray gebruikt en mijn sokken extra heet gewassen. Hopelijk werkt het bij jullie net zo goed (ik had de hoop eigenlijk al opgegeven)!"

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Henriette Visscher Henriette Visscher

5 / 5
Fantastisch
07-12-2020

"Eindelijk iets gevonden wat werkt. Een wondermiddel. Al vele bekenden/ vrienden ingelicht over dit product. Ik gebruik dit product icm Isdin Ureadin Podos Db een crème wat ook binnen een week resultaat geeft. Heerlijke en mooie voeten het hele jaar door!!!"

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu

Lidia Janevski Lidia Janevski

5 / 5
Erg frisse en fijne spray
07-12-2020

"Dit is onze tweede spray, erg fris en fijn in gebruik, dus aan te raden."

Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Hg Gommers Hg Gommers

4 / 5
Werkt!
07-12-2020

"Fijn en helpt"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

E.m. Bongers-robinson E.m. Bongers-robinson

5 / 5
Werkt goed
04-12-2020

"Werkt goed, ik ben tevreden"

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Peter Van  Gent Peter Van Gent

1 / 5
Helpt niet
04-12-2020

"Heb alle produkten en merken gebruikt niets helpt."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Joannes Hetem Joannes Hetem

1 / 5
Werkt totaal niet
03-12-2020

"Ik ben intussen aan mijn zesde flesje bezig, maar er is totaal geen verbetering. Ik raad het iedereen af om dit product te kopen.
Volgens een kruidenspecialist werk dagelijks 2 maal behandelen met appelazijn beter."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Tanja Groen Tanja Groen

5 / 5
Geduld is een schone zaak
30-11-2020

"Het lijkt te werken maar inmiddels ben ik aan het tweede potje bezig. Het einde is nog niet in zicht, ik vrees dat ik nog 6 maanden moet lakken. Dus heb je een grote kalknagel, sla dan groot in, want je smeert het zo weg."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

Fred Simonis Fred Simonis

5 / 5
De schimmelinfectie
16-11-2020

"Het product zowel de schimmel behandelaar als de spray voor de schoenen zijn in gebruik. Met de spray heb ik een positieve ervaring. Echter de behandeling van de nagel, nu zo’n 3 wkn, laat nog niet echt een significante verbetering zien."

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Bart Van Der Wielen Bart Van Der Wielen

3 / 5
Werkt maar heb geduld.
09-11-2020

"Na een half jaar dagelijks gebruik is de schimmelnagel nog niet helemaal verdwenen. De eerste twee maanden leek het snel te gaan en was het grootste deel van de nagel weer normaal. Het overige deel lijkt te herstellen maar het gaat heeeeel langzaam."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Jacob Jacob

5 / 5
Dik tevreden!
06-11-2020

"Doet wat op de verpakking staat!"

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Inge Van Eldik Inge Van Eldik

3 / 5
Minimale verbetering
29-10-2020

"Nu 4 weken gebruikt, zie minimale verbetering ...hoop op meer dus ik ga nog door!"

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Harry Fikkert Harry Fikkert

5 / 5
Goed
27-10-2020

"Tot nu toe goed plus minus 2 weken, afwachten hoe het gaat na 6 weken"

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Hg Gommers Hg Gommers

5 / 5
Lijkt te werken
26-10-2020

"Al jaren last van kalknagels, veel producten geprobeerd. Met Protectair lijkt het nu wel te werken."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

A Hagedoorn A Hagedoorn

5 / 5
Gaat goed!
22-10-2020

"Het gaat goed maar langzaam. Gaat nu om het laatste randje.
Vrgrt,
A.Hagedoorn"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Johan Jacobs Johan Jacobs

2 / 5
Helpt een beetje
05-10-2020

"Gebruik het middel nu ca. 6 maandan, effect is nauwelijks te zien, alleen aan de bovenrand van de nagel iets minder"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Jon Van Zoelen Jon Van Zoelen

5 / 5
mooie aanbieding
02-10-2020

"vooral volhouden, want uitgroei gaat langzaam... maar door deze aanbieding en set is dat mogelijk"

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Paula Vallen Paula Vallen

4 / 5
Werkt goed!
02-10-2020

"werkt vooralsnog wel redelijk tot goed.
min puntje is dat de flesjes te smal zijn, en daardoor makkelijk omvallen. bijv. in het medicijnkastje op een glazen plaat."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Esther Korterink Esther Korterink

1 / 5
Werkt nog niet
30-09-2020

"Al 20 jaar last van kalknagels, maar ook dit product lijkt het bij mij nog niet te laten verdwijnen?. Ik gebruik het super trouw. Ik ga nog wel even door, want ik hoop dat er uiteindelijk toch wat gaat gebeuren. Ik gebruik het product nu 3 weken"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

Bob De Vries Bob De Vries

5 / 5
Kalknagels
21-09-2020

"Tot nu toe bevalt het goed"

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

2 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Gerd Wirz Gerd Wirz

2 / 5
Nog geen resultaat
20-09-2020

"Ik gebruik nu enige maanden de vloeistof maar zie helaas nog geen verbetering. Ik blijf het nog even volhouden, misschien heeft het zijn tijd nodig."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Anton Prinsen Anton Prinsen

2 / 5
Anton
16-09-2020

"Helaas 2e potje is bijna op, maar weinig hoop op goede afloop."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

John Verhoog John Verhoog

5 / 5
Gaan het proberen....
31-08-2020

"Ervaring delen....het product moet men eerst 2 weken proberen om te zien of het werkt!
Deze mail komt veel te vroeg....
Site is prima in orde/bezorging zoals beloofd/gaan het nu proberen...."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Hg Gommers Hg Gommers

4 / 5
Kalknagels
25-08-2020

"Dit is de eerste bestelling. Dus ik weet nog niet zoveel hoe het bevalt"

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Alie Schilder Alie Schilder

4 / 5
Kalknagels
24-08-2020

"Na twee weken dagelijks twee aanbrengen nagels bijna weer vanouds."

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

2 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

AAM Peters AAM Peters

5 / 5
Hoe wat is waar
20-08-2020

"Het is moeilijk te zeggen of er verbetering is.
Ik zie wel van donkere nagels naar lichtere verkleuring. Maar uitgroei naar een nieuwe nagel duurt nog een tijd. Daar is na een maand nog niets van te zien. Dus het duurt nog even tot dat ik Dat zie. Behoudend ben ik in mijn mening, omdat ik heb ervaren dat mijn nagels weer resistent zijn tegen het schimmelmiddel"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Lidia Janevski Lidia Janevski

5 / 5
Spray is goed
10-08-2020

"Ik moet eerlijk zeggen dat il (nog) niet weet wat het effect van de lak zal zijn daar ik deze in het najaar wil gebruiken. De spray is zeer verfrissend en werkt goed in de schoenen."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

R Matulessya R Matulessya

5 / 5
Goed product
06-08-2020

"Sinds mijn eerste aankoop 1 maand geleden, ben ik tevreden met de resultaat. Mijn nagels zien er langzaamerhand gezonder uit."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Christa De Klerk Christa De Klerk

5 / 5
Ziet er goed uit!
05-08-2020

"Ik ben al jaren bezig met allerlei producten om mijn teennagels er weer goed uit te laten zien. Dit middel doet dat. Mijn nagels zijn nog niet helemaal hersteld maar zien er vele malen beter uit."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu

Piet Groenendaal Piet Groenendaal

5 / 5
Goed product
30-07-2020

"Snel geleverd en doet wat het doen moet"

Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

2 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

Jeannette Taal Jeannette Taal

4 / 5
Werkt tot nu toe goed.
29-07-2020

"Weet uit ervaring dat het lang duurt totdat de kalknagel helemaal uitgegroeid is. Je hebt een lange adem nodig. Ije moet dus heel lang je kalknagel behandelen. Tot nu toe tevreden."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

A Hagedoorn A Hagedoorn

5 / 5
Gaat goed!
20-07-2020

"Gaat goed maat langzaam, ben nu op een kleine 50 procent!"

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

Tiny Kluft Tiny Kluft

4 / 5
Kalk nagels
20-07-2020

"Tot zover goed tevreden, ben nog niet van de kalknagels af maar, het gaat de goede kant op. Voorlopig nog maar even doorgaan."

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

4 3

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Jaap Van Der Plas Jaap Van Der Plas

1 / 5
Werkt niet
13-07-2020

"Ik gebruik het al ruim een maand, inmiddels derde flesje, maar nog geen enkel resultaat. De nagels worden alleen maar slechter."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling + Medische Schoenenspray + Nagellak
€ 36,90
€ 29,95
Koop nu

J. Stijns J. Stijns

5 / 5
Geweldig
13-07-2020

"Werkt goed. Mooie nude nagellak."

Schimmelnagel Behandeling + Medische Schoenenspray + Nagellak
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Gerd Wirz Gerd Wirz

3 / 5
Hopelijk werkt het
08-07-2020

"Ik gebruik het nu 6 weken met een klein beetje resultaat. Maar het kalkgebeuren is nog niet over. Ik heb vaker vernomen dat je geduldig moet zijn, dus ik ga voorlopig nog maar even door."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Eyda Faassen Eyda Faassen

4 / 5
Makkelijk in gebruik
03-07-2020

"Makkelijk in gebruik maar weet nog niet of het werkt omdat ik het nog te kort gebruik"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Petra Van Kessel Petra Van Kessel

4 / 5
Snel verbetering
01-07-2020

"Je ziet wel snel enige verbetering, maar daarna gaat het heel langzaam.
Kwestie van volhouden"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Martine Van Der Veek Martine Van Der Veek

5 / 5
1e middel dat echt werkt
29-06-2020

"ik heb heel wat producten gebruikt. Maar dit is de eerste dat echt helpt. Je kan de vloeistof keer op keer opsmeren, zonder het eerst te verwijderen. De schoenspray is ook heel fijn, werkt tevens verfrissend.
Dit werkt echt, mijn nagel is alweer voor de helft normaal na 3 maanden gebruik."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 1

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Henk Schreurs Henk Schreurs

1 / 5
Pech
29-06-2020

"Opende het flesje, stoot tegen de kast flesje op de grond, leeg. Dus geen ervaring dat is nu pech hebben."

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu

Toon V.d.broek Toon V.d.broek

3 / 5
Werkt
28-06-2020

"De genezing gaat wel langzaam"

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling + Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu

Nihal Kol Nihal Kol

5 / 5
Het werkt prima!
22-06-2020

"Ik ben er heel blij mee! Na jaren zie ik eindelijk verbetering aan mijn kalknagel dankzij dit middel. =D"

Schimmelnagel Behandeling + Nagellak
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Ad Drogtrop Ad Drogtrop

5 / 5
Tot mijn verbazing werkt het echt!
16-06-2020

"Nu 3 maanden gebruikt en ben zeer tevreden met het resultaat. De kalknagel groeit langzaam uit. Al diverse andere opties geprobeerd waaronder een dure en niet werkende laser behandeling. Met protectair snel zichtbaar en tot op heden blijvend resultaat. Aanrader!"

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 0

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu

A Hagedoorn A Hagedoorn

5 / 5
Erg goed
16-06-2020

"Het is een hardnekkige infectie,maar ik ben nu op de helft schat ik.
Het inspuiten van alle schoen is erg goed gevonden."

Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
Geverifieerde review: Protectair.eu

1 2

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

Annie Tieleman Annie Tieleman

5 / 5
Geweldig
10-06-2020

"Kalknagels zijn een heel stuk minder geworden en ik wacht nu tot mijn nagels gegroeid zijn"

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu

Ina Klaster Ina Klaster

2 / 5
Ik weet het nog niet....
09-06-2020

"Ik weet het nog niet.... gebruik het 2x per dag.... een 2e batch besteld, maar zie nog niet echt verandering..... Ga zien wat deze batch doet.
Heb ook mijn schoenen ingespoten en vijl mijn nagels."

2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu

Nathalie Vangronsvelt Nathalie Vangronsvelt

5 / 5
Protectair
08-06-2020

"Het product werkt uitstekend! Na 3 weken smeren zie je wel degelijk resultaat.
Echte aanrader!"

Schimmelnagel Behandeling (4ml)
Geverifieerde review: Protectair.eu

0 0

Koop nu!

Complete Schimmelnagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Schimmelnagel Behandeling + Medische Schoenenspray + Nagellak
€ 36,90
€ 29,95
Promotie Schimmelnagel Behandeling (2x Nagelserum + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Schimmelnagel Behandeling + Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
2x Schimmelnagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95