Acne behandeling reviews

4,6 / 5
50 Ervaringen van gebruikers

flag GB 8 flag NL 50
Sara Geverifieerde review

10-02-2021
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Bijna weg

Heb deze kit aangeschaft om te proberen. Normaal koop ik altijd een duurdere creme. Ik was skeptisch voor deze prijs, maar moet zeggen dat de producten echt fijn zijn. De routine is makkelijk vol te houden en binnen 2 weken was mijn huid stukken rustiger. Erg tevreden tot nu toe.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

08-02-2021
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Vitamine B5

Snel geleverd. Prima prijs

0 0
Fleur v. Z. Geverifieerde review

10-01-2021
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Eindelijk

Eindelijk een complete behandeling die werkt en niet te duur is. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. Ik geef het 5 sterren 👍🏻

0 0
Bi_bi Geverifieerde review

09-01-2021
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Koop nu
Droogt niet uit

Gezichtsreiniger droogt niet uit. Sponsje is fijn in gebruik.

0 0
Anne Geverifieerde review

04-01-2021
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
🎉 Gelukt!

Toen ik begon met de behandeling werd het eerst wat geirriteerder, maar na een week of 3 begon het heel snel rustiger te worden en nu is het bijna weg! Alleen nog wat vlekjes rond mijn kin. Ik ben zo blij!

0 0
Anoniem Geverifieerde review

29-12-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Vitamine B5

Ik vind de smaak niet zo lekker. Daarom 3 sterren.

0 0
J89 Geverifieerde review

22-12-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
😷 Mondkapje

Door het dragen van een mondkapje waren mijn pukkeltjes erger geworden. Deze set vorige maand besteld, werkt goed. Huid is rustig en (bijna) pukkelvrij

1 0
Anoniem Geverifieerde review

01-12-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Vitamine B5

Goed

1 0
Eva Spruit Geverifieerde review

30-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Helpt niet

Helpt niet, pukkeltjes worden alleen maar erger en roder

0 1
Jaimy Geverifieerde review

26-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Geweldige service

Bij DHL hadden ze mijn pakketje 'geplet' en er was een flesje beschadigd en gaan lekkenb. Ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd en had deze de volgende dag al in huis. 👍🏻

Producten zijn fijn in gebruik en voelen goed op de huid. Ik hoop dat dit echt het beste middel tegen puistjes is!

0 0
Chia Geverifieerde review

18-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Spiegeltje spiegeltje aan de wand 🎉

Ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk! Na een week merkte ik al dat ik minder nieuwe pukkeltjes kreeg. Helaas duurt het even voordat de puistjes wegtrekken, maar ik blijf lekker poetsen en smeren. 💃🏼

0 0
A vd Kerk Geverifieerde review

16-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Acne behandeling

Door een kennis werd ik gewezen op deze set. ProtectAir was voor mij onbekend, maar de kalknagelset schijnt erg goed te zijn volgens hem.

Heb de acne set besteld, omdat ik al jaren met acne rond loop. Dit is na mijn zwangerschap begonnen en niet meer weg gegaan. Ik gebruik sinds 3 weken de producten uit de set en slik momenteel 3 vitamine tabletten per dag.

Ik ben echt verbaasd! Na 2 weken werd mijn huid veel rustiger en ik krijg nauwelijks nog nieuwe puistjes. Ik blijf doorgaan met de behandeling en hoop dat het nu volledig weg gaat.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

13-11-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Goede prijs Vitamine b5

Goede prijs, snel geleverd.

1 0
Chris Geverifieerde review

10-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Verbetering zichtbaar

Lijkt te werken, nu 2 weken bezig en ik zie duidelijk dat mijn huid rustiger is geworden. Ben benieuwd naar de komende weken.

1 0
Bern@dette Geverifieerde review

07-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Complete behandeling

Zojuist mijn pakketje ontvangen. Nu wegwezen pukkels! :)

1 0
Anoniem Geverifieerde review

05-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Uitgebreid

Uitgebreide set. Goede prijs, snel geleverd. Eerste indruk is positief!

0 0
MagicFairy Geverifieerde review

04-11-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Handig klein tabletje

Eindelijk een zuigtablet! Kersensmaak is oké en ik hoef niet zo'n grote tablet te slikken.

0 0
M.B. de jong Geverifieerde review

01-11-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Wat een service!

Mijn pakketje was zoekgeraakt bij PostNL. Na contact met de klantenservice super netjes opgelost en gelijk een nieuwe zending gekregen, was de volgende dag al in huis!

0 0
Anna K. Geverifieerde review

29-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Jeugdpuistjes

Mijn dochter heeft last van milde acné. De set helpt de huid te kalmeren. Het resultaat is duidelijk zichtbaar, maar de puistjes zijn nog niet helemaal weg.

0 0
Julia Schouten Geverifieerde review

28-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Blij met het resultaat

Ik heb van ProtectAir mogen meedoen aan het test-programma voor deze behandeling, nadat ik werkelijk alles geprobeerd had. Medicijnen werkten prima, maar slechts tijdelijk, de dermatoloog wilde niet langer dan 3 maanden behandelen. Ik was dus op zoek naar iets wat ik langdurig kon gebruiken.

De behandeling is eenvoudig dagelijks vol te houden en ik zag na 2 weken de 1e resultaten. Geleidelijk werden de ontstekingen minder en na ongeveer 2 maanden was er bijna niets meer te zien. Het spreekt voor zich dat ik erg tevreden ben.

1 0
SamXOXO Geverifieerde review

27-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Werkt

Als je de instructies volgt, dan werkt het goed!

0 0
Revoked99 Geverifieerde review

25-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Ik ga beginnen

Net de set ontvangen met alle producten erin. Het werd snel geleverd. Ik ga beginnen met de behandeling en heb goede hoop dat het werkt!

1 0
Isa Geverifieerde review

25-10-2020
Hyaluron booster (30ml)
€ 9,95
€ 9,95
Koop nu
Fijn serum

Niet vettig, trekt snel in en mijn huid voelt fijn aan.

1 0
Merel Geverifieerde review

22-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
5 producten voor de prijs van 1

Wat is er beter dan 1 product tegen acné? 5 producten tegen acné! Wat een fantastische set is dit.

1 1
Leon Geverifieerde review

20-10-2020
Acne creme (50ml)
€ 24,95
€ 24,95
Koop nu
Super

Puistjes trekken snel weg!

1 0
Youri Geverifieerde review

19-10-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Minder ontstekingen

De erge ontstekingen zijn een stuk verminderd

0 0
Janet Geverifieerde review

19-10-2020
Hyaluron booster (30ml)
€ 9,95
€ 9,95
Koop nu
Verzorgend

Makkelijk in gebruik, roodheid trekt snel weg

1 0
Anoniem Geverifieerde review

17-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Slecht

Werkte niet voor mij, ben nu onder behandeling bij de dermatoloog en de medicijnen geven beter resultaat!

0 0
Kiki98 Geverifieerde review

16-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Goed product

Product doet wat het belooft.

0 0
Andre Geverifieerde review

15-10-2020
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Koop nu
Werkt ook tegen eczeem

Tip! Ik heb het sponsje met de foam gebruikt om een eczeem plek op mijn arm en tot mijn verbazing is die na een week bijna weg! Ik weet niet wat hier in zit, maar het werkt!

0 0
Fleur Geverifieerde review

08-10-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Eindelijk iets dat werkt!

Mijn dochter had erg last van puistjes. Na enkele weken deze behandeling is duidelijke verbetering zichtbaar. Geen roodheid en schilfers zoals bij andere middeltjes. Super! De Kit is ook niet duur voor wat je ervoor krijgt

0 0
Anoniem Geverifieerde review

23-09-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Niet wat ik verwachtte

Helaas is mijn acné niet weg.

0 0
GBM Geverifieerde review

15-09-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Acne behandeling

Tevreden

0 0
Flo Geverifieerde review

02-09-2020
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Koop nu
Lekker

Ik was op zoek naar vitamine b5 in kleine tabletten, omdat ik die grote dingen niet doorgeslikt krijg. Deze zuigtabletten zijn nog lekker ook. Ik hoop dat het waar is wat ze claimen dat panthotheenzuur helpt tegen puistjes.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

02-09-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Te vroeg om te zeggen

Pas 2 weken bezig, zie resultaat maar te vroeg voor 5 sterren

0 0
DaddyCool Geverifieerde review

27-08-2020
Acne creme (50ml)
€ 24,95
€ 24,95
Koop nu
Netjes verpakt, snel geleverd

Crème ruikt 'apart' maar vermindert roodheid al snel. Na een paar dagen zijn de puisten een stuk minder hevig.

0 0
Sabine75 Geverifieerde review

21-08-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Stralende huid

ProtectAir behandeling gekocht voor mijn zoon en dochter. Beiden hadden last van jeugdpuistjes en ik heb me scheel gekocht aan allerlei cremes en middeltjes. Dit lijkt de enige behandeling die en betaalbaar is en werkt. Kan het zeker aanraden!

0 0
Prettyboy2003 Geverifieerde review

12-08-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Goed tegen puistjes

Ik had vooral last op mijn wang en voorhoofd. Het is nu een stuk minder. Ik blijf dit gebruiken...

0 0
Shannapanna Geverifieerde review

11-08-2020
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Koop nu
Goede face wash

Fijne gezichtsreiniger met gratis sponsje. Schuimt lekker en geeft mijn huid een schone en matte uitstraling

0 0
M4ri3ke Geverifieerde review

06-08-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Wat een verschil!

Voor iedereen die van puistjes af wil is dit oplossing. Het werkt echt!

0 0
Rachel Geverifieerde review

23-07-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Het werkt

Na veel producten geprobeerd te hebben de complete kit gekocht. Alles volgens de instructies gedaan. Binnen 2 weken werd mijn huid al rustiger (minder vettig), nu 4 weken bezig en het ziet er echt veel beter uit.

0 0
LadyDee93 Geverifieerde review

10-07-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Ok

Oké!

0 0
Elisa89 Geverifieerde review

06-07-2020
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Koop nu
Bultjes weg

Ik had niet echt last van acne, maar wel van kleine bultjes op mijn voorhoofd en wangen. Vettig huid. Na 4 weken lang de face wash met het sponsje aangebracht te hebben ziet het er een stuk beter uit.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

26-06-2020
Acne creme (50ml)
€ 24,95
€ 24,95
Koop nu
Acne behandeling

Werkt goed

1 0
J. Steenbergen Geverifieerde review

24-06-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Fantastisch product!

Simpel: het werkt! Doet wat het zegt op de verpakking, zolang je maar consequent bent. De combinatie met de tabletten (Vitamine B5 complex) werkt heel goed. Na enkele weken was de huid al stukken rustiger en na 2 maanden waren alle plekjes bijna weg!

0 0
ZZ Geverifieerde review

21-06-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Wel minder, maar niet weg

Ik was hoopvol dat dit echt mijn acne voorgoed zou oplossen, helaas is het nog niet helemaal weg. Jammer

0 0
Chantal Geverifieerde review

17-06-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Hoopvol

Net een paar weken bezig met de behandeling. Ik slik ook dagelijks de tabletten tijdens het eten. Mn huid is wat minder vurig, ben benieuwd naar het resultaat over enkele weken.

0 0
Anne Geverifieerde review

08-06-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Wat een verschil!

Na duurdere producten geprobeerd te hebben deze behandeling gekocht. Wat een verschil!
De huid knapt er echt van op. Ik heb 2 blije kinderen. Waarom hadden ze dit vroeger niet?

0 0
Marijke Koeleman Geverifieerde review

03-06-2020
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Koop nu
Zachte huid

De face wash met het sponsje reinigt de huid goed. In het begin voelt het een beetje trekkerig, maar de volgende dag als ik wakker wordt voelt mn huid heerlijk zacht aan en niet droog!

0 0
Jay Geverifieerde review

28-05-2020
Complete Acne Behandeling + vitamine B5 supplement
€ 69,75
€ 49,95
Koop nu
Goed

Goede behandeling. Lijkt te werken

0 0

Koop nu!

Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Hyaluron booster (30ml)
€ 9,95
€ 9,95
Konjac spons
€ 6,95
€ 6,95