Anti-transpirant reviews

4,6 / 5
20 Ervaringen van gebruikers


Joke Siahaya Geverifieerde review

22-06-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Heel blij mee!

Het helpt echt. Ben er heel blij mee!

4 4
Bert Buld Geverifieerde review

18-06-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Bert

Werkt uitstekend, ben zeer tevreden

4 4
Nanko Molenaar Geverifieerde review

08-06-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Zeer tevreden

Zeer tevreden met dit product. Ik had altijd vrij snel natte plekken onder m'n armen waardoor ik vaak donkere shirts droeg zodat dit minder snel opviel. Nu ik protectair gebruik hou ik het droog onder de oksels en kan weer kleurige shirts aan.

4 4
Anouk Van Erven Geverifieerde review

04-05-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Geweldig!

Ik stap er niet meer vanaf! Wat een geweldig spul. Al zoveel geprobeerd maar dit werkt echt en ook echt 5 dagen! Zoveel zelfverzekerde ben ik aan het werk. Niemand hoeft meer mijn plekken te zien!

4 4
Saske1973 Geverifieerde review

26-04-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Boven verwachting

Ik zweet sinds een paar jaar erg snel bij de minste inspanning en vooral bij het sporten, waardoor ik me vaak onzeker voelde. Ik heb deze anti-transpirant besteld en was vrij sceptisch, maar ik had het mis! Deze spray doet wat het belooft en gaat zeker 4 tot 5 dagen mee. Het enige nadeel is voor mij de prijs, maar aan de andere kant doe je met één behandeling meerdere dagen, dus dat kan ik nog niet in alle eerlijkheid zeggen.

4 4
N. Tukker Geverifieerde review

12-04-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Werkt boven verwachting goed

Heel erg blij met de werking van dit produkt! Dat had ik niet verwacht. Bij mij werkt het zelfs een hele week!

4 4
Marja K Geverifieerde review

02-03-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Anti-transpirant

Fijne anti-transpirant. Ik breng het om de 4-5 dagen aan. Het duurt wel even voordat het droog is. Ga deze zeker weer bestellen.

5 4
Marvin Van Der Lind Geverifieerde review

18-02-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Ik had hoop, maar helaas

Ik heb zelf best wel last van natte oksels. Niet eens als ik het warm heb ofzo maar echt altijd. Erg vervelend. Anti-transparant is niet echt een uitkomst. Dus dit maar eens geprobeerd. Maar helaas.

6 4
Jacob Geverifieerde review

26-01-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Top spul

Vandaag mijn pakketje binnengehad van ProtectAir, keurig op tijd. Ik ben zo benieuwd naar dit product, het lijkt me heerlijk als ik me geen zorgen meer hoef te maken over transpireren en als ik niet meer tussendoor kleding hoef te verwisselen omdat ze doorgezweten zijn. Ik heb al vaker soortgelijke producten gebruikt, maar nooit helemaal naar tevredenheid.

De verpakking is heel neutraal, een beetje saai, maar ik vind het wel passen bij het product en het staat lekker rustig in mijn badkamer. Ik verbaas me over de afmeting van de spray, ben benieuwd hoe lang ik ermee ga doen! Als het doet wat het belooft dan gaat het wel een poosje mee.

Net de spray gebruikt na het douchen, want dan schijnt de spay het meest effect te hebben. Het product is heel gemakkelijk in gebruik: drie keer een klein beetje gespoten en klaar! Fijn dat er geen geurtje aan zit, ik ben nogal kieskeurig wat geurtjes betreft.

De volgende dag trek ik expres een t-shirt aan waarin ik normaal gesproken snel zweet. Aan het einde van de dag even een geurtest en: niks! Bij soortgelijke producten rook ik aan het einde van de dag frisser dan na gebruik van ‘normale’ deodorant, maar helemaal geen zweetgeur had ik zelden. Op de verpakking staat dat het product ‘tot 5 dagen’ zijn werk doet. We gaan het zien!

Dag 2: Nog steeds geen zweetgeur, whoehoe!

Dag 3: Hetzelfde verhaal!

Dag 4: Okee, vanavond ruik ik niet meer naar bloemetjes. Het wordt tijd om weer opnieuw te sprayen. Maar wauw, ik had nooit verwacht dat ik bijna vier dagen met frisse oksels zou rondlopen na het gebruik van deze spray. Ik ben enthousiast!
Nu ben ik benieuwd of mijn lichaam er aan gaat wennen waardoor het product minder goed gaat werken. Dat was namelijk het geval bij vergelijkbare producten.

Drie weken later: Ik ben nog steeds enthousiast over de ProtectAirspray! Wat ik zo prettig vind is dat er geen geurtje zit aan het product. Geurtjes van deodorants en vergelijkbare producten ga ik al snel associëren met zweetgeur en daar heb ik bij deze spray geen last van. Ook ben ik niet meer steeds aan het checken of ik naar zweet ruik, omdat de spay lang werkt. Kortom: topspul!

4 4
Jos Bleekers Geverifieerde review

05-01-2021
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Voordelige keuze

Ik koop altijd anti-transpirant bij de apotheek. Die helpt prima. Nadeel: de prijs. ProtectAir lijkt exact dezelfde werking te hebben, alleen voor de helft van de prijs. Blij mee, bestel voortaan gewoon deze.

4 4
LindaK Geverifieerde review

30-12-2020
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Prikt 😫

Na het scheren aangebracht... niet doen. Prikt heel erg. Moet wel zeggen dat het echt werkt. Volgende keer de bijsluiter eerst lezen.

4 4
Anoniem Geverifieerde review

28-12-2020
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Goed

Goed

5 4
Hendricus M. Geverifieerde review

14-12-2020
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Koop nu
Wat een uitvinding

Het is even uitvogelen hoe je het moet aanbrengen, want het duurt even voordat het droog is. Daarna werkt het echt bijna een week. Geen deo meer voor mij.

2 2

Koop nu!

5 / 5
€ 24,90
€ 22,95
Wrattenbehandeling (4ml)
4,3 / 5
€ 11,95
€ 9,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,5 / 5
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95