Kalknagel reviews

4,2 / 5
287 Ervaringen van gebruikers

flag BE 3 flag DE 262 flag GB 625 flag ES 28 flag FR 47 flag IT 13 flag NL 287 flag PL 160
Ans Bloem Geverifieerde review

04-05-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Begint te werken

0 0
Brenda Zoetbrood Geverifieerde review

03-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Heel goed

Heel goed

0 0
Betty Nelemans Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Uitstekend

Uitstekend middel

0 0
H Roukema Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed spul

Ben ongeveer 2 jaar bezig ,maar de nagel is bijna weer goed op een stukje na

0 0
Peter Grootoonk Geverifieerde review

12-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Makkelijk op te brengen

Gebruik het nu 3 weken, wel wat kleurverschil, maar heb er ook te lang mee doorgelopen

1 1
Han Kreuning Geverifieerde review

12-04-2021
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Nagels herstellen zich

Nagels herstellen zich langzaam maarzeker

0 0
Sjoukje Ynskje Douma Geverifieerde review

08-04-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Goed resultaat

Na 2 weken al goed resultaat

0 0
Peet Van Anrooij Geverifieerde review

05-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Verbetering

Nog maar heel kort in gebruik en ik zie nu al verbetering. Tot nu toe tevreden

0 0
Anita Gadellaa Geverifieerde review

05-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Kalknagels

Ik 3 weken bezig ,ziet is verbetering 👍🏼

0 0
Jolanda Kerver Geverifieerde review

29-03-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Top 👍🏻

Werkt goed

0 0
Jaap Ijkema Geverifieerde review

23-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten

Moet nog afwachten

0 0
Stephanie Houtman Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Lichte verbetering

Ik gebruik het product nu een maand en zie al lichte verbetering qua kleur. Zelf moet de nagel zeker nog helemaal herstellen en ik hoop dat het met dit product gaat lukken. Ik denk dat je daarvoor wel een aantal keer dit product moet kopen! Ik hoop dat het werkt!

0 0
Els Geijbels Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Ik ben net begonnen, maar het werkt al een beetje

0 0
Hans Smeets Geverifieerde review

19-03-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Al verbetering zichtbaar

Mijn man gebruikt het produkt nu 3 weken en we kunnen al enige verbetering zien. De kalknagels zaten er al lang dus wij gaan ervan uit dat het wel een tijdje zal duren voor de nagels weer echt schoon zijn. maar wij hebben goede hoop!.

0 0
Jolanda Dulfer Geverifieerde review

16-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig of geen verschil

Gebruik het nu 1,5 week en merk nog geen verschil, dus afwachten

0 0
Mathieu Simons Geverifieerde review

16-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Hoopvol

Het is nog iets te vroeg al kan ik wel zeggen dat de reactie hoopvol is.

0 0
Tineke Van Zessen Geverifieerde review

15-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Prima product

Ik vind het een prima product en zie al verandering in de verkleuring van me kalknagel

0 0
Jolanda Ehlert Geverifieerde review

15-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastisch

Eerste spulletje wat ook echt lijkt te helpen. Na 1 week al resultaat. Nu nog volhouden, maar ik ben optimistisch .

0 0
Laura Peters Geverifieerde review

09-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt!

Werkt echt! Moet wel volhouden maar de kalknagel wordt wel beter.

0 0
Mirelle De Ruig Geverifieerde review

08-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Prima

Na 3 weken nog geen echt resultaat/effect.
Ik blijf nog even doorgaan, ben benieuwd.

0 0
Penny Bartholomeus Geverifieerde review

08-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig verandering

Met heftige kuren van de huisarts was ik van mijn kalknagels verlost.
Nu begonnen ze op beide grote tenen terug te komen en heb ik direct protectair besteld.
Het smeren is prima vol te houden.
De nagel wordt niet erger, maar ik zie ook nog geen verbetering. Het gaat slechts om een paar kleine plekjes.
Ik hoop dat het alsnog aanslaat, zodat ik niet weer naar de huisarts hoef.

0 0
Joke Van Den Bovenkamp Geverifieerde review

01-03-2021
Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray + Ademende Nagellak
€ 34,90
€ 29,95
Koop nu
Goed product

Het product was goed verpakt. Ik ben een tevreden gebruiker

0 0
Esther Spoler Geverifieerde review

26-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Steeds beter

Ik gebruik het product nu bijna 2 jaar. De infectie is heel hardnekkig, maar ik hoop nog steeds dat het op een dag helemaal verdwenen is.

0 0
Eva De Vries Geverifieerde review

15-02-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Matig

Er zijn drie gezinsleden die het gebruiken en na bijna vier weken ziet geen van ons echt resultaat. We gaan nog een keer vier weken door en hopen toch op iets van verbetering.

0 0
Marjolein Lagrand Geverifieerde review

15-02-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
fijn product, snelle levering

De levering was snel van de kalknagelset. Na drie weken ziet mijn nagel er weer bijna normaal uit. Top!

1 0
Jon Van Zoelen Geverifieerde review

15-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
volhouden

nagels zijn duidelijk verbeterd, maar bij uitgroeien lang volhouden!

1 2
Trudie Van Der Leeuw Geverifieerde review

15-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed

Ik kan zeggen dat het product goed werkt, heb toch al wat flesjes gebruikt

0 0
Henriëtte Van Aalst Geverifieerde review

09-02-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
miskoop

Helaas heeft het product bij mij niet geholpen. Er is totaal geen verschil te zien.

1 0
Adri Schuitert Geverifieerde review

08-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Mijn teen nagels zien er veel beter uit en zijn nu gemakkelijker te knippen.
Ik ben heel blij met dit middel van protectair.

0 0
Annelies Van Altena Geverifieerde review

08-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Het gaat niet snel, maar werkt! Ben inmiddels aan mijn 3e flesje begonnen en schat dat dat de laatste is.

0 0
Koos Bekker Geverifieerde review

02-02-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Tevreden

Nog maar korte tijd bezig ben met de behandeling.

0 0
F.a.m. Van Gorkum Geverifieerde review

29-01-2021
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Top Teen

Top Teen

0 0
Marja Van Kampen Geverifieerde review

29-01-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Eindelijk een middel dat in mijn geval echt werkt.

1 0
Dagmar Schlaghecke Geverifieerde review

18-01-2021
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
👍🏻

👍🏻

0 0
W Frits Geverifieerde review

18-01-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Ik gebruik dit middel al vele jaren nagenoeg dagelijks en ben zeer tevreden over het resultaat. Hoewel mijn vooral grote teennagels niet helemaal meer ahw de oude worden , zijn ze wel weer glad en toonbaar geworden. Daar ben ik blij om. Dagelijks verzorgen en regelmatig knippen vind ik wel een vereiste. Succes.

1 0
Lidia Janevski Geverifieerde review

18-01-2021
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Enige middel dat geholpen heeft!

Zeer tevreden, wel drie flesjes moeten bestellen om van 1 kalknagel af te komen. Maar na maanden consequent gebruik, is het gelukt!

0 0
Els Reniers Geverifieerde review

18-01-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Geduld

Ik gebruik het dagelijks maar ik moet nog even geduld hebben om resultaat te zien. Ik heb nu nog geen idee of dit product werkt.

0 0
Carolien Wemeijer Geverifieerde review

15-01-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Hoopvol

Trouw behandelen lijkt vruchten af te werpen, nagel ziet er na 2 weken behandelen beter uit.

0 0
Elly Van Rijn Geverifieerde review

13-01-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Super

Super

0 0
C Van Dorp Geverifieerde review

12-01-2021
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Helaas

Weinig tot geen verbetering na weken

0 0
Frank Knipmeijer Geverifieerde review

04-01-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Geen verbetering zichtbaar!

Inmiddels met het 4de flesje bezig. Tot nu toe nog geen zichtbaar resultaat.

0 0
Cary Bartels Geverifieerde review

24-12-2020
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Ok

Heb een tweede besteld zit wel vooruitgang in maar nog lang niet het gewenste resultaat.

0 0
Els Froger Geverifieerde review

14-12-2020
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Top product!

Top product!

0 0
TamaraV Geverifieerde review

10-12-2020
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Beste middel tegen kalknagels!

Beste middel tegen kalknagels! Alles geprobeerd, niets hielp. Dit wel.

0 0
Marlies De Ligt Geverifieerde review

07-12-2020
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Eindelijk iets dat werkt

Ik heb sinds 20 jaar last van kalknagels en over de jaren verschillende producten geprobeerd zonder succes. Een half jaar geleden ben ik begonnen met ProtectAir en inmiddels is een grote teen volledig genezen (normale nagel is volledig terug gegroeid) en de andere grote teen is bijna volledig genezen. Je moet dus wel geduld hebben en ik heb ook consequent 2x per dag de nagellak gebruikt, 1x per week glad gevijld, 1x per week de schoenspray gebruikt en mijn sokken extra heet gewassen. Hopelijk werkt het bij jullie net zo goed (ik had de hoop eigenlijk al opgegeven)!

0 0
Henriette Visscher Geverifieerde review

07-12-2020
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastisch

Eindelijk iets gevonden wat werkt. Een wondermiddel. Al vele bekenden/ vrienden ingelicht over dit product. Ik gebruik dit product icm Isdin Ureadin Podos Db een crème wat ook binnen een week resultaat geeft. Heerlijke en mooie voeten het hele jaar door!!!

0 0
Lidia Janevski Geverifieerde review

07-12-2020
Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu
Erg frisse en fijne spray

Dit is onze tweede spray, erg fris en fijn in gebruik, dus aan te raden.

0 0
Hg Gommers Geverifieerde review

07-12-2020
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt!

Fijn en helpt

0 0
E.m. Bongers-robinson Geverifieerde review

04-12-2020
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Werkt goed

Werkt goed, ik ben tevreden

0 0
Peter Van Gent Geverifieerde review

04-12-2020
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Helpt niet

Heb alle produkten en merken gebruikt niets helpt.

1 0

Koop nu!

Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
€ 19,90
€ 14,95
Hyaluron booster (30ml)
€ 9,95
€ 9,95
Konjac spons
€ 6,95
€ 6,95