Kalknagel reviews

4,4 / 5
301 Ervaringen van gebruikers


Tanja Groen Geverifieerde review

06-10-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Tevreden maar blijven lakken..

Ik heb dit product de vorige winter gebruikt en mijn schimmelnagel was weg. Helaas na de zomer in volle hevigheid weer terug. Ik begin dus weer van voren af aan. Ongeveer 3 flesjes zijn er nodig om een nagel van 2 cm geheel te laten "genezen" al is het risico dat dit weer terugkeert na het stoppen met lakken blijkbaar groot.

0 0
F. Schippers Geverifieerde review

22-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Uitstekend

Snel geleverd, netjes verpakt.

0 0
Annette S. Geverifieerde review

21-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt goed

Werkt goed om de wratjes van de kinderen mee te behandelen. Het staafje vind ik handiger dan een kwastje om het aan te brengen

0 0
Anoniem Geverifieerde review

19-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Meerdere behandelingen nodig

Had op vakantie wratjes op mijn voeten opgelopen. Moest ze 3x behandelen om er van af te komen Gelukkig zit er voldoende in het flesje.

0 0
Joost Eerbeek Geverifieerde review

14-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Prima

Werkt prima op kleine wratjes. Had ze op mn vinger, na een paar dagen behandeling waren ze weg.

0 0
Paula Vallen Geverifieerde review

13-09-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Prima product

Goede ervaring met protectair.

0 0
Rob K. Geverifieerde review

09-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt niet

Wratten zijn hardnekkig en dit helpt niet. 2x behandeld en ze zijn hooguit wat minder geworden. Zal toch naar de huisarts moeten ben ik bang.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

03-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Wrattenbehandeling

Moest de behandeling 2x doen, na de 1e keer waren de wratjes nog niet helemaal verdwenen

0 0
ZsaZsa88 Geverifieerde review

29-08-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Goed 👌🏻

Goed

0 0
Thea Lubert Geverifieerde review

25-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Kalknagels

De schimmel bestrijding gaat goed. Ik ben al ruim een half jaar bezig. Maar het is volhouden. Ik hoop dat ik er helemaal vanaf kom.

0 0
Ankie Half-keijmel Geverifieerde review

13-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Blij 🙂

Gebruik het nu ruim 2 weken en tot nu ben ik erg tevreden. Dit product geeft ook geen irritaties wat de meeste wel doen. Ik heb wel het idee dat het werkt. Mijn nagel ziet er beter uit nu ik het gebruik en je ziet dat er een nieuwe nagel aankomt. Je moet sowieso geduld hebben maar als ik maar weer mijn gezonde nagel terug krijg ben ik tevreden. Protactair smeert makkelijk met een kwastje en is zuinig in gebruik.

1 0
Jacomine De Graaf Geverifieerde review

12-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Protectair

Tot heden zie ik nog geen resultaat.
Twee weken in gebruik.

0 0
Roos Brouwer Geverifieerde review

04-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastische service

Ik had blijkbaar het verkeerde product besteld. na contact met de klantenservice werd het direct geregeld. Super fijn !

2 2
Frans Laarakker Geverifieerde review

01-07-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Duurt even maar het werkt.

Werkt prima. Flinke kalknagels na 6 maanden schoon.

2 2
Sonja Hagedoorn Geverifieerde review

29-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Perfect

Werkt super

2 2
K. Schilperoord Geverifieerde review

28-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Zeer tevreden met dit product

2 2
Fred Simonis Geverifieerde review

28-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Merk nog niet echt verbetering

Gebruik het nu geruime tijd. Hiervoor laserbehandeling. Merk nog niet echt een significante verbetering

2 2
Thea Lubert Geverifieerde review

24-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het veste product tot nu toe.

Ik heb al jaren last van kalknagels. Het werd steeds erger, maar sinds ik dit middel gebruik gaat het echt de goede kant uit. Ik moet nog wel lang volhouden. Ik denk dat ik het wel moet blijven onderhouden.

2 2
Cornelis Wisse Geverifieerde review

22-06-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog vroeg, maar hoopvol

Het is nog te vroeg of het product echt werkt.

2 2
Kitty Meijers Geverifieerde review

14-06-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Top product

Na enkele dagen zie je al resultaat

2 2
Jimco Zijlstra Geverifieerde review

14-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten maar...

Momenteel gebruik ik het 3 weken volgens de regels, maar een verbetering is nog niets te zien.

2 2
Jacques Huijbregtse Geverifieerde review

09-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Prima levering

Vlot geleverd

2 2
M Ruisch Geverifieerde review

17-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Proberen waard

Vijltjes zijn matig, maar verder het proberen waard!

2 2
Riki Lamers Geverifieerde review

17-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Fijn product

Fijn dat je een setje kunt kopen. Alles bij elkaar. Ziet er mooi fris uit.

2 2
W Frits Geverifieerde review

14-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
zeer tevreden

Ben zeer tevreden met dit product. Ik (72 jaar) gebruik het dagelijks voor de teennagels en daardoor blijven die nagels in zeer redelijke tot goede staat.

2 2
Ans Bloem Geverifieerde review

04-05-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Begint te werken

2 2
Brenda Zoetbrood Geverifieerde review

03-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Heel goed

Heel goed

2 2
Hylkje Bekkema Geverifieerde review

19-04-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt niet

Werkt niet

2 2
J Meijer Geverifieerde review

16-04-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Resultaat!

Snel en effectief resultaat

2 2
Betty Nelemans Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Uitstekend

Uitstekend middel

2 2
H Roukema Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed spul

Ben ongeveer 2 jaar bezig ,maar de nagel is bijna weer goed op een stukje na

2 2
Peter Grootoonk Geverifieerde review

12-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Makkelijk op te brengen

Gebruik het nu 3 weken, wel wat kleurverschil, maar heb er ook te lang mee doorgelopen

3 3
Han Kreuning Geverifieerde review

12-04-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Nagels herstellen zich

Nagels herstellen zich langzaam maarzeker

2 2
Sjoukje Ynskje Douma Geverifieerde review

08-04-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Goed resultaat

Na 2 weken al goed resultaat

2 3
Peet Van Anrooij Geverifieerde review

05-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Verbetering

Nog maar heel kort in gebruik en ik zie nu al verbetering. Tot nu toe tevreden

2 2
Anita Gadellaa Geverifieerde review

05-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Kalknagels

Ik 3 weken bezig ,ziet is verbetering 👍🏼

2 2
Jolanda Kerver Geverifieerde review

29-03-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Top 👍🏻

Werkt goed

2 2
Jaap Ijkema Geverifieerde review

23-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten

Moet nog afwachten

2 2
Stephanie Houtman Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Lichte verbetering

Ik gebruik het product nu een maand en zie al lichte verbetering qua kleur. Zelf moet de nagel zeker nog helemaal herstellen en ik hoop dat het met dit product gaat lukken. Ik denk dat je daarvoor wel een aantal keer dit product moet kopen! Ik hoop dat het werkt!

2 2
Els Geijbels Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Ik ben net begonnen, maar het werkt al een beetje

2 2
Hans Smeets Geverifieerde review

19-03-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Al verbetering zichtbaar

Mijn man gebruikt het produkt nu 3 weken en we kunnen al enige verbetering zien. De kalknagels zaten er al lang dus wij gaan ervan uit dat het wel een tijdje zal duren voor de nagels weer echt schoon zijn. maar wij hebben goede hoop!.

2 2

Koop nu!

5 / 5
€ 24,90
€ 22,95
Wrattenbehandeling (4ml)
4,3 / 5
€ 11,95
€ 9,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,6 / 5
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95