Kalknagel reviews

4,4 / 5
354 Ervaringen van gebruikers

58%
20%
11%
6%
5%

Jessica Berghout Geverifieerde review

06-08-2023
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Kalknagelbehandeling

Goed

0 0
Bettina De Vries Geverifieerde review

03-07-2023
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Ben tevreden!

Het duurde iets langer dan verwacht, maar het resultaat is nu al goed te zien.

0 0
Marleen Passchier Geverifieerde review

12-05-2023
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Geduld hebben maar het werkt!

Veel geduld hebben en volhouden naar dit is wel een product wat resultaat laat zien.

1 0
Joyce Dam Geverifieerde review

12-05-2023
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Lijkt te werken

Het lijkt te werken maar het vervelende is dat het flesje makkelijk omvalt. Heb al 2 keer een nieuwe moeten bestellen

0 0
Frederique Ploeg Geverifieerde review

05-05-2023
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Makkelijk te gebruiken

Na 2 of 3 weken weet je echt nog niet of het werkt. Ik heb het idee dat mn nagels dunner worden en hierdoor makkelijker afbreken...
Klopt dit?
Pas na een jaar weet je of het werkt toch? Duurt lang met teennagels voordat je ziet of het "uit groeit".

0 1
Bernard Rekko Geverifieerde review

05-05-2023
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
schimmelnagel

Heb al langen dan 10 jaar schimmelnagels. Het ' gevecht ' met schimmelnagels is pas drie weken met hulp van Protectair. Heb gekozen voor protectair gekozen vanwege hoge waardering bij de reviewen. Maar ook dat ze eerlijk zijn, en niet beloven dat het probleem binnen 14 dagen opgelost is. Het is een behandelingstermijn van maanden. Maar nu is het nog te vroeg om een eerlijk oordeel te geven. Maar ik zie vooruitgang.

0 0
Joyce Van Dobben Geverifieerde review

14-02-2023
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Anti kalknagels

Het heeft tijd nodig maar er gebeurt wel degelijk iets!

0 0
Mieke Schut Geverifieerde review

13-01-2023
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Goed spul

Het duurt wel lang en je moet consequent vijlen en smeren maar het helpt bij mij.
Langzaam veranderen de nagels en groeit het slechte gedeelte er af.
Ik ben er blij mee. De grote teen duurt het langst maar is al half “ beter”
Nu hopen dat het weg blijft, zo niet dan ga ik door.

1 1
Wim De Wolff Geverifieerde review

21-11-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
kalk nagels

Nog nooit last gehad van kalk nagels. Helaas toch slachtoffer van geworden.!! Werd mij dit merk aan bevolen, zodoende. Nou maar afwachten wat de uitwerking is.

0 3
Wim De Wolff Geverifieerde review

21-10-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
KALKNAGELBESTIJDING.

Ik gebruik uw middel tegen mijn opgelopen kalknagel aan de voeten.
Zoals ik het nu zie begint het middel te helpen.
Het gaat wel heel langzaam, dus ik moet geduld uit oefenen.

0 1
M Spek Geverifieerde review

06-09-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Prima product

Doet wat het zegt, heeft wel even tijd nodig!

1 0
Peter Grootoonk Geverifieerde review

28-08-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Verandering

Ik ben een tijd gestopt en nu weer begonnen. Net als vorige keer zie ik weinig verandering. Probeer vol te houden.

1 0
M Spek Geverifieerde review

15-08-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Redelijk tevreden

Helpt zeker, maar 1flesje is te weinig (of te kleine flesjes)

0 0
Mellony De Vries Geverifieerde review

03-08-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Rust

Nu eindelijk iets gevonden dat ik weer met slippers kan lopen. Nagellak dekt het zo goed af en kan eindelijk met een rustig gevoel naar mijn tenen kijken....

1 0
A Dekker Geverifieerde review

23-07-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Werkt

Gaat niet snel maar werkt wel

2 0
Jan Michielsen Geverifieerde review

09-07-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Geen verbetering!

Ik zie weinig tot geen effect/resultaat. Zeer teleurstellend en niet in lijn met de ervaringen van anderen. De beloofde resultaten of verbeteringen kan ik helaas niet waarnemen

1 0
Luke Faassen-huijs Geverifieerde review

28-06-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Sterk spul

Lijkt te helpen tegen de schimmelnagel, maar krijg erg eczeem van aan de teen, ondanks dat ik erg voorzichtig ben met het kwastje. Dus niet zo handig.

1 0
Anja Saris Geverifieerde review

19-06-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
verreweg het beste

ik heb al heel veel produkten geprobeerd maar dit is verreweg het beste. het geeft al snel resultaat

1 0
Merrill Cornelissen Geverifieerde review

14-06-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Gematigd positief

Nu een maand bezig...nagels lijken licht te verbeteren

2 0
A Dekker Geverifieerde review

11-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Kost tijd

Product werkt langzaam

0 0
Nelleke Burgmans Geverifieerde review

10-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Protectair plus spray werkt!

Na laserbehsndeling en vele flesjes van allerlei merken, weinig verbetering.
Het lijkt beter te gaan met Protectair plus spray voor de schoenen.

1 0
Meriam Grundeken Geverifieerde review

05-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Fijn

Fijn makkelijk product...nog niet veel resultaat

1 0
Arend-jan Fiechter Geverifieerde review

05-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Hardnekkig probleem

Los van dat er op de levering niks op aan te merken valt. Klasse. Echter ik ben al ruim een jaar aan het kwasten en alles lijkt nu te blijven hangen. Heb niet het idee of ik nu verder kom. Ik weet niet wat er fout gaat. Het betreft de grootte teen nagel.

1 0
Wim De Wolff Geverifieerde review

03-06-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Anti kalknagels

Ik gebruik dit middel pas, dus weet nog niet of het helpt. Maar zo te zien stopt de verkalking, dus gewoon door gaan.

0 1
Mario Van Dijk Geverifieerde review

21-05-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
levering was super snel

we zijn er mee bezig dus weet nog niet of het werk
levering was super snel top

0 1
Patrick Mellens Geverifieerde review

19-05-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Doet zijn werk aardig goed maar geduld is essentieel

Het werkt goed en heel fijn dat er een schoenenspray bij zit. Het gaat alleen wel traag.

0 1
Adje Bruijns-theeuwes Geverifieerde review

17-05-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Werkt

Werkt wel, maar nog even geduld

0 0
F Mols Geverifieerde review

05-05-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Een flesje gebruikt

Zie nog geen verschil

1 0
Ibo Coban Geverifieerde review

04-05-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Werkt wel maar geduld hebben.eerste weken al resultaat

1 0
Conny Hooft Geverifieerde review

07-04-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Duidelijke verbetering

Het heeft wel lange tijd nodig, maar er is een duidelijke verbetering zichtbaar van mijn kalknagels.

2 0
Mark Keuben Geverifieerde review

04-04-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Jammer

Gebruik het nu ruim 2 weken, maar ik zie nog geen herstel van mijn teennagels.

1 0
Harrie Tierie Geverifieerde review

28-03-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog te vroeg

Ik merk nog niets van een verandering. Kan ook waarschijnlijk niet na start van gebruik slechts enkele weken geleden. (Nailner heeft na twee jaar gebruik überhaupt niet gewerkt). Ik hoop met uw product een beter resultaat te boeken.

1 0
Hennie Versteeg Geverifieerde review

07-03-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
werkt heel goed

na enkele weken al resultaat

2 0
Peter Burer Geverifieerde review

27-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Werkt waarschijnlijk langzamerhand

Na 14 dagen gebruik zijn de nagels die behandeld worden wat brozer geworden en breken af. Als het zo doorzet vallen ze uit.

1 0
Michael Steger Geverifieerde review

22-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
kalknagels

er zit na enkele weken wel vooruitgang in, hetgeen eigenlijk voor het eerst iets positiefs is hierover. eindelijk een goed product.

1 0
Sjoerd Slagter Geverifieerde review

13-02-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Langzaam

Na maanden heb ik het idee dat ik iets verbetering zie, maar het gaat wel erg langzaam

0 0
Ton Fijneman Geverifieerde review

30-01-2022
heel goed

heel goed

2 0
Annemieke Beems Geverifieerde review

30-11-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Top!

Top lak, werkt zeer goed en gekocht met een super korting!

1 1
Laura Peters Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Prima

Werkt goed, prettige manier van aanbrengen.

1 0
Anne Willemot Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Tevreden

Veel geduld om resultaat te hebben maar tevreden

1 0

Koop nu!

Wrattenbehandeling (4ml)
4,3 / 5
€ 11,95
€ 9,95
Schoenenspray
5 / 5
€ 11,95
€ 11,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 17,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,5 / 5
€ 14,95
€ 15,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95