Kalknagel reviews

4,4 / 5
318 Ervaringen van gebruikers


F Mols Geverifieerde review

05-05-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Een flesje gebruikt

Zie nog geen verschil

0 0
Ibo Coban Geverifieerde review

04-05-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Werkt wel maar geduld hebben.eerste weken al resultaat

0 0
Conny Hooft Geverifieerde review

07-04-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Duidelijke verbetering

Het heeft wel lange tijd nodig, maar er is een duidelijke verbetering zichtbaar van mijn kalknagels.

0 0
Harrie Tierie Geverifieerde review

28-03-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog te vroeg

Ik merk nog niets van een verandering. Kan ook waarschijnlijk niet na start van gebruik slechts enkele weken geleden. (Nailner heeft na twee jaar gebruik überhaupt niet gewerkt). Ik hoop met uw product een beter resultaat te boeken.

0 0
Hennie Versteeg Geverifieerde review

07-03-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
werkt heel goed

na enkele weken al resultaat

0 0
Peter Burer Geverifieerde review

27-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt waarschijnlijk langzamerhand

Na 14 dagen gebruik zijn de nagels die behandeld worden wat brozer geworden en breken af. Als het zo doorzet vallen ze uit.

0 0
Michael Steger Geverifieerde review

22-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
kalknagels

er zit na enkele weken wel vooruitgang in, hetgeen eigenlijk voor het eerst iets positiefs is hierover. eindelijk een goed product.

0 0
Sjoerd Slagter Geverifieerde review

13-02-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Langzaam

Na maanden heb ik het idee dat ik iets verbetering zie, maar het gaat wel erg langzaam

0 0
Ton Fijneman Geverifieerde review

30-01-2022
Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu
heel goed

heel goed

1 0
Annemieke Beems Geverifieerde review

30-11-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Top!

Top lak, werkt zeer goed en gekocht met een super korting!

0 0
Laura Peters Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Prima

Werkt goed, prettige manier van aanbrengen.

0 0
Anne Willemot Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Tevreden

Veel geduld om resultaat te hebben maar tevreden

0 0
Mirjam De Vos Geverifieerde review

01-11-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Vloeistof om kalknagels te genezen.

Ik weet nog niet helemaal of het spul gaat helpen want als ik de beschrijving zo eens lees zijn we er wel een paar maanden mee bezig.
Jammer dat er niet duidelijk bij het product staat dat je lang niet genoeg gaat hebben aan 1 verpakking. Dan had ik namelijk gebruik gemaakt van de korting wanneer je meerdere verpakkingen besteld. Nu kom ik daar pas achter als ik de bijsluiter lees.

0 0
Tanja Groen Geverifieerde review

06-10-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Tevreden maar blijven lakken..

Ik heb dit product de vorige winter gebruikt en mijn schimmelnagel was weg. Helaas na de zomer in volle hevigheid weer terug. Ik begin dus weer van voren af aan. Ongeveer 3 flesjes zijn er nodig om een nagel van 2 cm geheel te laten "genezen" al is het risico dat dit weer terugkeert na het stoppen met lakken blijkbaar groot.

0 0
F. Schippers Geverifieerde review

22-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Uitstekend

Snel geleverd, netjes verpakt.

0 0
Annette S. Geverifieerde review

21-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt goed

Werkt goed om de wratjes van de kinderen mee te behandelen. Het staafje vind ik handiger dan een kwastje om het aan te brengen

0 0
Anoniem Geverifieerde review

19-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Meerdere behandelingen nodig

Had op vakantie wratjes op mijn voeten opgelopen. Moest ze 3x behandelen om er van af te komen Gelukkig zit er voldoende in het flesje.

0 0
Joost Eerbeek Geverifieerde review

14-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Prima

Werkt prima op kleine wratjes. Had ze op mn vinger, na een paar dagen behandeling waren ze weg.

0 0
Paula Vallen Geverifieerde review

13-09-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Prima product

Goede ervaring met protectair.

0 0
Rob K. Geverifieerde review

09-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt niet

Wratten zijn hardnekkig en dit helpt niet. 2x behandeld en ze zijn hooguit wat minder geworden. Zal toch naar de huisarts moeten ben ik bang.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

03-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Wrattenbehandeling

Moest de behandeling 2x doen, na de 1e keer waren de wratjes nog niet helemaal verdwenen

0 0
Brigitte Van Onzenoort Geverifieerde review

30-08-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Helaas, ook dit product werkt niet

Gezien de recensies had ik goede hoop, maar helaas heeft het bij mij niets opgeleverd. Ik heb exact volgens de gebruiksaanwijzing gehandeld.

0 0
ZsaZsa88 Geverifieerde review

29-08-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Goed 👌🏻

Goed

0 0
Thea Lubert Geverifieerde review

25-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Kalknagels

De schimmel bestrijding gaat goed. Ik ben al ruim een half jaar bezig. Maar het is volhouden. Ik hoop dat ik er helemaal vanaf kom.

0 0
Ankie Half-keijmel Geverifieerde review

13-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Blij 🙂

Gebruik het nu ruim 2 weken en tot nu ben ik erg tevreden. Dit product geeft ook geen irritaties wat de meeste wel doen. Ik heb wel het idee dat het werkt. Mijn nagel ziet er beter uit nu ik het gebruik en je ziet dat er een nieuwe nagel aankomt. Je moet sowieso geduld hebben maar als ik maar weer mijn gezonde nagel terug krijg ben ik tevreden. Protactair smeert makkelijk met een kwastje en is zuinig in gebruik.

1 0
Jacomine De Graaf Geverifieerde review

12-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Protectair

Tot heden zie ik nog geen resultaat.
Twee weken in gebruik.

0 0
Richard Cornelissen Geverifieerde review

05-08-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Helaas geen resultaat

Na een tijd gebruikt te hebben is er helaas geen resultaat zichtbaar.
Na 2 weken was er geen zichtbaar resultaat en na ruimere tijd is er ook nog geen uitgroei te zien van de schimmel infectie.

0 0
Roos Brouwer Geverifieerde review

04-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastische service

Ik had blijkbaar het verkeerde product besteld. na contact met de klantenservice werd het direct geregeld. Super fijn !

2 2
Frans Laarakker Geverifieerde review

01-07-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Duurt even maar het werkt.

Werkt prima. Flinke kalknagels na 6 maanden schoon.

2 2
Sonja Hagedoorn Geverifieerde review

29-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Perfect

Werkt super

2 2
K. Schilperoord Geverifieerde review

28-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Zeer tevreden met dit product

2 2
Fred Simonis Geverifieerde review

28-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Merk nog niet echt verbetering

Gebruik het nu geruime tijd. Hiervoor laserbehandeling. Merk nog niet echt een significante verbetering

2 2
Ilse Maarschalk Geverifieerde review

24-06-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt, wel geduld hebben

Gebruik het nu een half jaartje voor beide grote teennagels.
Het duurt lang voordat deze groeien maar ik zie ze langzaam weer mooi uitgroeien en zijn nu bijna weer helemaal goed.
Ik heb 2 flesjes gebruikt voor twee grote teennagels een half jaar lang en heb nog wat over. Ik denk dat 1 flesje ongeveer 4 maanden meegaat voor 2 grote teennagels en de twee kleine tenen ernaast dagelijks 2x lakken..
Ik heb ook de schoenspray gekocht en deze ruikt iig heel lekker.
Ik heb weer 2 flesjes gekocht voor de zekerheid op voorraad en misschien blijf ik het nog een tijdje gebruiken op de nieuwe nagel gewoon voor de zekerheid.
Het vijlen van de nagels laten de nagels er wel gelijk beter uitzien, dat is ook wel fijn. Waarschijnlijk trekt het spul dan ook beter in.
Is alleen niet zo duidelijk hoeveel ik moet vijlen. Dus ik heb maar aardig wat zitten vijlen ;-)
Nu hopen dat de nagels mooi blijven en het niet terugkomt....

0 0
Thea Lubert Geverifieerde review

24-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het veste product tot nu toe.

Ik heb al jaren last van kalknagels. Het werd steeds erger, maar sinds ik dit middel gebruik gaat het echt de goede kant uit. Ik moet nog wel lang volhouden. Ik denk dat ik het wel moet blijven onderhouden.

2 2
Cornelis Wisse Geverifieerde review

22-06-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog vroeg, maar hoopvol

Het is nog te vroeg of het product echt werkt.

2 2
Kitty Meijers Geverifieerde review

14-06-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Top product

Na enkele dagen zie je al resultaat

2 2
Jimco Zijlstra Geverifieerde review

14-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten maar...

Momenteel gebruik ik het 3 weken volgens de regels, maar een verbetering is nog niets te zien.

2 2
Jacques Huijbregtse Geverifieerde review

09-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Prima levering

Vlot geleverd

2 2
M Ruisch Geverifieerde review

17-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Proberen waard

Vijltjes zijn matig, maar verder het proberen waard!

2 2
Riki Lamers Geverifieerde review

17-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Fijn product

Fijn dat je een setje kunt kopen. Alles bij elkaar. Ziet er mooi fris uit.

2 2
W Frits Geverifieerde review

14-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
zeer tevreden

Ben zeer tevreden met dit product. Ik (72 jaar) gebruik het dagelijks voor de teennagels en daardoor blijven die nagels in zeer redelijke tot goede staat.

2 2

Koop nu!

Wrattenbehandeling (4ml)
4,3 / 5
€ 11,95
€ 9,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,5 / 5
€ 14,95
€ 12,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95
Hyaluron booster (30ml)
5 / 5
€ 9,95
€ 9,95