Kalknagel reviews

4,4 / 5
337 Ervaringen van gebruikers

59%
19%
10%
6%
5%

M Spek Geverifieerde review

06-09-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Prima product

Doet wat het zegt, heeft wel even tijd nodig!

0 0
Peter Grootoonk Geverifieerde review

28-08-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Verandering

Ik ben een tijd gestopt en nu weer begonnen. Net als vorige keer zie ik weinig verandering. Probeer vol te houden.

0 0
M Spek Geverifieerde review

15-08-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Redelijk tevreden

Helpt zeker, maar 1flesje is te weinig (of te kleine flesjes)

0 0
Mellony De Vries Geverifieerde review

03-08-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Rust

Nu eindelijk iets gevonden dat ik weer met slippers kan lopen. Nagellak dekt het zo goed af en kan eindelijk met een rustig gevoel naar mijn tenen kijken....

0 0
A Dekker Geverifieerde review

23-07-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Werkt

Gaat niet snel maar werkt wel

1 0
Jan Michielsen Geverifieerde review

09-07-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Geen verbetering!

Ik zie weinig tot geen effect/resultaat. Zeer teleurstellend en niet in lijn met de ervaringen van anderen. De beloofde resultaten of verbeteringen kan ik helaas niet waarnemen

0 0
Luke Faassen-huijs Geverifieerde review

28-06-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Sterk spul

Lijkt te helpen tegen de schimmelnagel, maar krijg erg eczeem van aan de teen, ondanks dat ik erg voorzichtig ben met het kwastje. Dus niet zo handig.

0 0
Anja Saris Geverifieerde review

19-06-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
verreweg het beste

ik heb al heel veel produkten geprobeerd maar dit is verreweg het beste. het geeft al snel resultaat

0 0
Merrill Cornelissen Geverifieerde review

14-06-2022
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Gematigd positief

Nu een maand bezig...nagels lijken licht te verbeteren

0 0
A Dekker Geverifieerde review

11-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Kost tijd

Product werkt langzaam

0 0
Nelleke Burgmans Geverifieerde review

10-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Protectair plus spray werkt!

Na laserbehsndeling en vele flesjes van allerlei merken, weinig verbetering.
Het lijkt beter te gaan met Protectair plus spray voor de schoenen.

0 0
Meriam Grundeken Geverifieerde review

05-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Fijn

Fijn makkelijk product...nog niet veel resultaat

0 0
Arend-jan Fiechter Geverifieerde review

05-06-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Hardnekkig probleem

Los van dat er op de levering niks op aan te merken valt. Klasse. Echter ik ben al ruim een jaar aan het kwasten en alles lijkt nu te blijven hangen. Heb niet het idee of ik nu verder kom. Ik weet niet wat er fout gaat. Het betreft de grootte teen nagel.

0 0
Wim De Wolff Geverifieerde review

03-06-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Anti kalknagels

Ik gebruik dit middel pas, dus weet nog niet of het helpt. Maar zo te zien stopt de verkalking, dus gewoon door gaan.

0 0
Mario Van Dijk Geverifieerde review

21-05-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
levering was super snel

we zijn er mee bezig dus weet nog niet of het werk
levering was super snel top

0 0
Patrick Mellens Geverifieerde review

19-05-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Doet zijn werk aardig goed maar geduld is essentieel

Het werkt goed en heel fijn dat er een schoenenspray bij zit. Het gaat alleen wel traag.

0 0
Adje Bruijns-theeuwes Geverifieerde review

17-05-2022
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Werkt

Werkt wel, maar nog even geduld

0 0
F Mols Geverifieerde review

05-05-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Een flesje gebruikt

Zie nog geen verschil

0 0
Ibo Coban Geverifieerde review

04-05-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Werkt wel maar geduld hebben.eerste weken al resultaat

0 0
Conny Hooft Geverifieerde review

07-04-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Duidelijke verbetering

Het heeft wel lange tijd nodig, maar er is een duidelijke verbetering zichtbaar van mijn kalknagels.

1 0
Mark Keuben Geverifieerde review

04-04-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Jammer

Gebruik het nu ruim 2 weken, maar ik zie nog geen herstel van mijn teennagels.

0 0
Harrie Tierie Geverifieerde review

28-03-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog te vroeg

Ik merk nog niets van een verandering. Kan ook waarschijnlijk niet na start van gebruik slechts enkele weken geleden. (Nailner heeft na twee jaar gebruik überhaupt niet gewerkt). Ik hoop met uw product een beter resultaat te boeken.

0 0
Hennie Versteeg Geverifieerde review

07-03-2022
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
werkt heel goed

na enkele weken al resultaat

1 0
Peter Burer Geverifieerde review

27-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Werkt waarschijnlijk langzamerhand

Na 14 dagen gebruik zijn de nagels die behandeld worden wat brozer geworden en breken af. Als het zo doorzet vallen ze uit.

0 0
Michael Steger Geverifieerde review

22-02-2022
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
kalknagels

er zit na enkele weken wel vooruitgang in, hetgeen eigenlijk voor het eerst iets positiefs is hierover. eindelijk een goed product.

1 0
Sjoerd Slagter Geverifieerde review

13-02-2022
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Langzaam

Na maanden heb ik het idee dat ik iets verbetering zie, maar het gaat wel erg langzaam

0 0
Ton Fijneman Geverifieerde review

30-01-2022
heel goed

heel goed

2 0
Annemieke Beems Geverifieerde review

30-11-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Top!

Top lak, werkt zeer goed en gekocht met een super korting!

1 0
Laura Peters Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Prima

Werkt goed, prettige manier van aanbrengen.

1 0
Anne Willemot Geverifieerde review

28-11-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Tevreden

Veel geduld om resultaat te hebben maar tevreden

1 0
Mirjam De Vos Geverifieerde review

01-11-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Vloeistof om kalknagels te genezen.

Ik weet nog niet helemaal of het spul gaat helpen want als ik de beschrijving zo eens lees zijn we er wel een paar maanden mee bezig.
Jammer dat er niet duidelijk bij het product staat dat je lang niet genoeg gaat hebben aan 1 verpakking. Dan had ik namelijk gebruik gemaakt van de korting wanneer je meerdere verpakkingen besteld. Nu kom ik daar pas achter als ik de bijsluiter lees.

0 0
Tanja Groen Geverifieerde review

06-10-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Tevreden maar blijven lakken..

Ik heb dit product de vorige winter gebruikt en mijn schimmelnagel was weg. Helaas na de zomer in volle hevigheid weer terug. Ik begin dus weer van voren af aan. Ongeveer 3 flesjes zijn er nodig om een nagel van 2 cm geheel te laten "genezen" al is het risico dat dit weer terugkeert na het stoppen met lakken blijkbaar groot.

0 0
F. Schippers Geverifieerde review

22-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Uitstekend

Snel geleverd, netjes verpakt.

0 0
Annette S. Geverifieerde review

21-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt goed

Werkt goed om de wratjes van de kinderen mee te behandelen. Het staafje vind ik handiger dan een kwastje om het aan te brengen

0 0
Anoniem Geverifieerde review

19-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Meerdere behandelingen nodig

Had op vakantie wratjes op mijn voeten opgelopen. Moest ze 3x behandelen om er van af te komen Gelukkig zit er voldoende in het flesje.

0 0
Joost Eerbeek Geverifieerde review

14-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Prima

Werkt prima op kleine wratjes. Had ze op mn vinger, na een paar dagen behandeling waren ze weg.

0 0
Paula Vallen Geverifieerde review

13-09-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Prima product

Goede ervaring met protectair.

0 0
Rob K. Geverifieerde review

09-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Werkt niet

Wratten zijn hardnekkig en dit helpt niet. 2x behandeld en ze zijn hooguit wat minder geworden. Zal toch naar de huisarts moeten ben ik bang.

0 0
Anoniem Geverifieerde review

03-09-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Wrattenbehandeling

Moest de behandeling 2x doen, na de 1e keer waren de wratjes nog niet helemaal verdwenen

0 0
Brigitte Van Onzenoort Geverifieerde review

30-08-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 26,95
Koop nu
Helaas, ook dit product werkt niet

Gezien de recensies had ik goede hoop, maar helaas heeft het bij mij niets opgeleverd. Ik heb exact volgens de gebruiksaanwijzing gehandeld.

0 0
ZsaZsa88 Geverifieerde review

29-08-2021
Wrattenbehandeling (4ml)
€ 11,95
€ 9,95
Koop nu
Goed 👌🏻

Goed

0 0
Thea Lubert Geverifieerde review

25-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Kalknagels

De schimmel bestrijding gaat goed. Ik ben al ruim een half jaar bezig. Maar het is volhouden. Ik hoop dat ik er helemaal vanaf kom.

0 0
Ankie Half-keijmel Geverifieerde review

13-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Blij 🙂

Gebruik het nu ruim 2 weken en tot nu ben ik erg tevreden. Dit product geeft ook geen irritaties wat de meeste wel doen. Ik heb wel het idee dat het werkt. Mijn nagel ziet er beter uit nu ik het gebruik en je ziet dat er een nieuwe nagel aankomt. Je moet sowieso geduld hebben maar als ik maar weer mijn gezonde nagel terug krijg ben ik tevreden. Protactair smeert makkelijk met een kwastje en is zuinig in gebruik.

1 0
Jacomine De Graaf Geverifieerde review

12-08-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 25,95
Koop nu
Protectair

Tot heden zie ik nog geen resultaat.
Twee weken in gebruik.

0 0
Richard Cornelissen Geverifieerde review

05-08-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Helaas geen resultaat

Na een tijd gebruikt te hebben is er helaas geen resultaat zichtbaar.
Na 2 weken was er geen zichtbaar resultaat en na ruimere tijd is er ook nog geen uitgroei te zien van de schimmel infectie.

0 0

Koop nu!

Wrattenbehandeling (4ml)
4,3 / 5
€ 11,95
€ 9,95
Schoenenspray
5 / 5
€ 11,95
€ 11,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 17,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,5 / 5
€ 14,95
€ 15,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95