Kalknagel reviews

4,2 / 5
259 Ervaringen van gebruikers

flag BE 3 flag DE 247 flag GB 597 flag ES 28 flag FR 46 flag IT 13 flag NL 265 flag PL 160
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Marjolein Lagrand Marjolein Lagrand

fijn product, snelle levering
15-02-2021

De levering was snel van de kalknagelset. Na drie weken ziet mijn nagel er weer bijna normaal uit. Top!

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Jon Van Zoelen Jon Van Zoelen

volhouden
15-02-2021

nagels zijn duidelijk verbeterd, maar bij uitgroeien lang volhouden!

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Trudie Van Der Leeuw Trudie Van Der Leeuw

Goed
15-02-2021

Ik kan zeggen dat het product goed werkt, heb toch al wat flesjes gebruikt

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Henriëtte Van Aalst Henriëtte Van Aalst

miskoop
09-02-2021

Helaas heeft het product bij mij niet geholpen. Er is totaal geen verschil te zien.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Adri Schuitert Adri Schuitert

Zeer tevreden
08-02-2021

Mijn teen nagels zien er veel beter uit en zijn nu gemakkelijker te knippen.
Ik ben heel blij met dit middel van protectair.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Annelies Van Altena Annelies Van Altena

Het werkt!
08-02-2021

Het gaat niet snel, maar werkt! Ben inmiddels aan mijn 3e flesje begonnen en schat dat dat de laatste is.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Frank Knipmeijer Frank Knipmeijer

Geen verbetering zichtbaar!
04-02-2021

Inmiddels met het 4de flesje bezig. Tot nu toe nog geen zichtbaar resultaat.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Koos Bekker Koos Bekker

Tevreden
02-02-2021

Nog maar korte tijd bezig ben met de behandeling.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
F.a.m. Van Gorkum F.a.m. Van Gorkum

Top Teen
29-01-2021

Top Teen

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Marja Van Kampen Marja Van Kampen

Het werkt!
29-01-2021

Eindelijk een middel dat in mijn geval echt werkt.

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
1 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Dagmar Schlaghecke Dagmar Schlaghecke

👍🏻
18-01-2021

👍🏻

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
W Frits W Frits

Zeer tevreden
18-01-2021

Ik gebruik dit middel al vele jaren nagenoeg dagelijks en ben zeer tevreden over het resultaat. Hoewel mijn vooral grote teennagels niet helemaal meer ahw de oude worden , zijn ze wel weer glad en toonbaar geworden. Daar ben ik blij om. Dagelijks verzorgen en regelmatig knippen vind ik wel een vereiste. Succes.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Lidia Janevski Lidia Janevski

Enige middel dat geholpen heeft!
18-01-2021

Zeer tevreden, wel drie flesjes moeten bestellen om van 1 kalknagel af te komen. Maar na maanden consequent gebruik, is het gelukt!

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Els Reniers Els Reniers

Geduld
18-01-2021

Ik gebruik het dagelijks maar ik moet nog even geduld hebben om resultaat te zien. Ik heb nu nog geen idee of dit product werkt.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Carolien Wemeijer Carolien Wemeijer

Hoopvol
15-01-2021

Trouw behandelen lijkt vruchten af te werpen, nagel ziet er na 2 weken behandelen beter uit.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Elly Van Rijn Elly Van Rijn

Super
13-01-2021

Super

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
C Van Dorp C Van Dorp

Helaas
12-01-2021

Weinig tot geen verbetering na weken

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Cary Bartels Cary Bartels

Ok
24-12-2020

Heb een tweede besteld zit wel vooruitgang in maar nog lang niet het gewenste resultaat.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Els Froger Els Froger

Top product!
14-12-2020

Top product!

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
0 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
TamaraV TamaraV

Beste middel tegen kalknagels!
10-12-2020

Beste middel tegen kalknagels! Alles geprobeerd, niets hielp. Dit wel.

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Marlies De Ligt Marlies De Ligt

Eindelijk iets dat werkt
07-12-2020

Ik heb sinds 20 jaar last van kalknagels en over de jaren verschillende producten geprobeerd zonder succes. Een half jaar geleden ben ik begonnen met ProtectAir en inmiddels is een grote teen volledig genezen (normale nagel is volledig terug gegroeid) en de andere grote teen is bijna volledig genezen. Je moet dus wel geduld hebben en ik heb ook consequent 2x per dag de nagellak gebruikt, 1x per week glad gevijld, 1x per week de schoenspray gebruikt en mijn sokken extra heet gewassen. Hopelijk werkt het bij jullie net zo goed (ik had de hoop eigenlijk al opgegeven)!

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Henriette Visscher Henriette Visscher

Fantastisch
07-12-2020

Eindelijk iets gevonden wat werkt. Een wondermiddel. Al vele bekenden/ vrienden ingelicht over dit product. Ik gebruik dit product icm Isdin Ureadin Podos Db een crème wat ook binnen een week resultaat geeft. Heerlijke en mooie voeten het hele jaar door!!!

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
0 0
Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu
Lidia Janevski Lidia Janevski

Erg frisse en fijne spray
07-12-2020

Dit is onze tweede spray, erg fris en fijn in gebruik, dus aan te raden.

Geverifieerde review
Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Hg Gommers Hg Gommers

Werkt!
07-12-2020

Fijn en helpt

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
E.m. Bongers-robinson E.m. Bongers-robinson

Werkt goed
04-12-2020

Werkt goed, ik ben tevreden

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Peter Van  Gent Peter Van Gent

Helpt niet
04-12-2020

Heb alle produkten en merken gebruikt niets helpt.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
1 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Joannes Hetem Joannes Hetem

Werkt totaal niet
03-12-2020

Ik ben intussen aan mijn zesde flesje bezig, maar er is totaal geen verbetering. Ik raad het iedereen af om dit product te kopen.
Volgens een kruidenspecialist werk dagelijks 2 maal behandelen met appelazijn beter.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Tanja Groen Tanja Groen

Geduld is een schone zaak
30-11-2020

Het lijkt te werken maar inmiddels ben ik aan het tweede potje bezig. Het einde is nog niet in zicht, ik vrees dat ik nog 6 maanden moet lakken. Dus heb je een grote kalknagel, sla dan groot in, want je smeert het zo weg.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Fred Simonis Fred Simonis

De schimmelinfectie
16-11-2020

Het product zowel de schimmel behandelaar als de spray voor de schoenen zijn in gebruik. Met de spray heb ik een positieve ervaring. Echter de behandeling van de nagel, nu zo’n 3 wkn, laat nog niet echt een significante verbetering zien.

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
1 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Bart Van Der Wielen Bart Van Der Wielen

Werkt maar heb geduld.
09-11-2020

Na een half jaar dagelijks gebruik is de schimmelnagel nog niet helemaal verdwenen. De eerste twee maanden leek het snel te gaan en was het grootste deel van de nagel weer normaal. Het overige deel lijkt te herstellen maar het gaat heeeeel langzaam.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
1 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Jacob Jacob

Dik tevreden!
06-11-2020

Doet wat op de verpakking staat!

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Inge Van Eldik Inge Van Eldik

Minimale verbetering
29-10-2020

Nu 4 weken gebruikt, zie minimale verbetering ...hoop op meer dus ik ga nog door!

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Harry Fikkert Harry Fikkert

Goed
27-10-2020

Tot nu toe goed plus minus 2 weken, afwachten hoe het gaat na 6 weken

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Hg Gommers Hg Gommers

Lijkt te werken
26-10-2020

Al jaren last van kalknagels, veel producten geprobeerd. Met Protectair lijkt het nu wel te werken.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
A Hagedoorn A Hagedoorn

Gaat goed!
22-10-2020

Het gaat goed maar langzaam. Gaat nu om het laatste randje.
Vrgrt,
A.Hagedoorn

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Johan Jacobs Johan Jacobs

Helpt een beetje
05-10-2020

Gebruik het middel nu ca. 6 maandan, effect is nauwelijks te zien, alleen aan de bovenrand van de nagel iets minder

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Jon Van Zoelen Jon Van Zoelen

mooie aanbieding
02-10-2020

vooral volhouden, want uitgroei gaat langzaam... maar door deze aanbieding en set is dat mogelijk

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
1 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Paula Vallen Paula Vallen

Werkt goed!
02-10-2020

werkt vooralsnog wel redelijk tot goed.
min puntje is dat de flesjes te smal zijn, en daardoor makkelijk omvallen. bijv. in het medicijnkastje op een glazen plaat.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
1 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Esther Korterink Esther Korterink

Werkt nog niet
30-09-2020

Al 20 jaar last van kalknagels, maar ook dit product lijkt het bij mij nog niet te laten verdwijnen?. Ik gebruik het super trouw. Ik ga nog wel even door, want ik hoop dat er uiteindelijk toch wat gaat gebeuren. Ik gebruik het product nu 3 weken

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Bob De Vries Bob De Vries

Kalknagels
21-09-2020

Tot nu toe bevalt het goed

Geverifieerde review
Kalknagel Behandeling (4ml)
2 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Gerd Wirz Gerd Wirz

Nog geen resultaat
20-09-2020

Ik gebruik nu enige maanden de vloeistof maar zie helaas nog geen verbetering. Ik blijf het nog even volhouden, misschien heeft het zijn tijd nodig.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Anton Prinsen Anton Prinsen

Anton
16-09-2020

Helaas 2e potje is bijna op, maar weinig hoop op goede afloop.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
John Verhoog John Verhoog

Gaan het proberen....
31-08-2020

Ervaring delen....het product moet men eerst 2 weken proberen om te zien of het werkt!
Deze mail komt veel te vroeg....
Site is prima in orde/bezorging zoals beloofd/gaan het nu proberen....

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Hg Gommers Hg Gommers

Kalknagels
25-08-2020

Dit is de eerste bestelling. Dus ik weet nog niet zoveel hoe het bevalt

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
1 0
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Alie Schilder Alie Schilder

Kalknagels
24-08-2020

Na twee weken dagelijks twee aanbrengen nagels bijna weer vanouds.

Geverifieerde review
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
2 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
AAM Peters AAM Peters

Hoe wat is waar
20-08-2020

Het is moeilijk te zeggen of er verbetering is.
Ik zie wel van donkere nagels naar lichtere verkleuring. Maar uitgroei naar een nieuwe nagel duurt nog een tijd. Daar is na een maand nog niets van te zien. Dus het duurt nog even tot dat ik Dat zie. Behoudend ben ik in mijn mening, omdat ik heb ervaren dat mijn nagels weer resistent zijn tegen het schimmelmiddel

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Lidia Janevski Lidia Janevski

Spray is goed
10-08-2020

Ik moet eerlijk zeggen dat il (nog) niet weet wat het effect van de lak zal zijn daar ik deze in het najaar wil gebruiken. De spray is zeer verfrissend en werkt goed in de schoenen.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
R Matulessya R Matulessya

Goed product
06-08-2020

Sinds mijn eerste aankoop 1 maand geleden, ben ik tevreden met de resultaat. Mijn nagels zien er langzaamerhand gezonder uit.

Geverifieerde review
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
0 0
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Christa De Klerk Christa De Klerk

Ziet er goed uit!
05-08-2020

Ik ben al jaren bezig met allerlei producten om mijn teennagels er weer goed uit te laten zien. Dit middel doet dat. Mijn nagels zijn nog niet helemaal hersteld maar zien er vele malen beter uit.

Geverifieerde review
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
0 0
Schoenenspray
€ 11,95
€ 11,95
Koop nu
Piet Groenendaal Piet Groenendaal

Goed product
30-07-2020

Snel geleverd en doet wat het doen moet

Geverifieerde review
Schoenenspray
2 0

Koop nu!

Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray + Ademende Nagellak
€ 34,90
€ 29,95
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 16,95
€ 16,95
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
2x Kalknagel Behandeling (4ml)
€ 33,90
€ 24,95