Kalknagel reviews

4,2 / 5
307 Ervaringen van gebruikers

59%
19%
10%
6%
7%

Frans Laarakker Geverifieerde review

01-07-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Duurt even maar het werkt.

Werkt prima. Flinke kalknagels na 6 maanden schoon.

0 0
Sonja Hagedoorn Geverifieerde review

29-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Perfect

Werkt super

0 0
K. Schilperoord Geverifieerde review

28-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Zeer tevreden

Zeer tevreden met dit product

0 0
Fred Simonis Geverifieerde review

28-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Merk nog niet echt verbetering

Gebruik het nu geruime tijd. Hiervoor laserbehandeling. Merk nog niet echt een significante verbetering

0 0
Thea Lubert Geverifieerde review

24-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het veste product tot nu toe.

Ik heb al jaren last van kalknagels. Het werd steeds erger, maar sinds ik dit middel gebruik gaat het echt de goede kant uit. Ik moet nog wel lang volhouden. Ik denk dat ik het wel moet blijven onderhouden.

0 0
Cornelis Wisse Geverifieerde review

22-06-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Nog vroeg, maar hoopvol

Het is nog te vroeg of het product echt werkt.

0 0
Kitty Meijers Geverifieerde review

14-06-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Top product

Na enkele dagen zie je al resultaat

0 0
Jimco Zijlstra Geverifieerde review

14-06-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten maar...

Momenteel gebruik ik het 3 weken volgens de regels, maar een verbetering is nog niets te zien.

0 0
Jacques Huijbregtse Geverifieerde review

09-06-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Prima levering

Vlot geleverd

0 0
M Ruisch Geverifieerde review

17-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Proberen waard

Vijltjes zijn matig, maar verder het proberen waard!

0 0
Riki Lamers Geverifieerde review

17-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Fijn product

Fijn dat je een setje kunt kopen. Alles bij elkaar. Ziet er mooi fris uit.

0 0
W Frits Geverifieerde review

14-05-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
zeer tevreden

Ben zeer tevreden met dit product. Ik (72 jaar) gebruik het dagelijks voor de teennagels en daardoor blijven die nagels in zeer redelijke tot goede staat.

0 0
Ans Bloem Geverifieerde review

04-05-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Werkt

Begint te werken

0 0
Brenda Zoetbrood Geverifieerde review

03-05-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Heel goed

Heel goed

0 0
Hylkje Bekkema Geverifieerde review

19-04-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt niet

Werkt niet

0 0
J Meijer Geverifieerde review

16-04-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Resultaat!

Snel en effectief resultaat

0 0
Betty Nelemans Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Uitstekend

Uitstekend middel

0 0
H Roukema Geverifieerde review

13-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed spul

Ben ongeveer 2 jaar bezig ,maar de nagel is bijna weer goed op een stukje na

0 0
Peter Grootoonk Geverifieerde review

12-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Makkelijk op te brengen

Gebruik het nu 3 weken, wel wat kleurverschil, maar heb er ook te lang mee doorgelopen

1 1
Han Kreuning Geverifieerde review

12-04-2021
Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 16,95
€ 16,95
Koop nu
Nagels herstellen zich

Nagels herstellen zich langzaam maarzeker

0 0
Sjoukje Ynskje Douma Geverifieerde review

08-04-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Goed resultaat

Na 2 weken al goed resultaat

0 1
Peet Van Anrooij Geverifieerde review

05-04-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Verbetering

Nog maar heel kort in gebruik en ik zie nu al verbetering. Tot nu toe tevreden

0 0
Anita Gadellaa Geverifieerde review

05-04-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Kalknagels

Ik 3 weken bezig ,ziet is verbetering 👍🏼

0 0
Jolanda Kerver Geverifieerde review

29-03-2021
Kalknagel Behandeling + Ademende Nagellak
€ 26,90
€ 21,95
Koop nu
Top 👍🏻

Werkt goed

0 0
Jaap Ijkema Geverifieerde review

23-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Afwachten

Moet nog afwachten

0 0
Stephanie Houtman Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Lichte verbetering

Ik gebruik het product nu een maand en zie al lichte verbetering qua kleur. Zelf moet de nagel zeker nog helemaal herstellen en ik hoop dat het met dit product gaat lukken. Ik denk dat je daarvoor wel een aantal keer dit product moet kopen! Ik hoop dat het werkt!

0 0
Els Geijbels Geverifieerde review

22-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Het werkt!

Ik ben net begonnen, maar het werkt al een beetje

0 0
Hans Smeets Geverifieerde review

19-03-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Al verbetering zichtbaar

Mijn man gebruikt het produkt nu 3 weken en we kunnen al enige verbetering zien. De kalknagels zaten er al lang dus wij gaan ervan uit dat het wel een tijdje zal duren voor de nagels weer echt schoon zijn. maar wij hebben goede hoop!.

0 0
Jolanda Dulfer Geverifieerde review

16-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig of geen verschil

Gebruik het nu 1,5 week en merk nog geen verschil, dus afwachten

0 0
Mathieu Simons Geverifieerde review

16-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Hoopvol

Het is nog iets te vroeg al kan ik wel zeggen dat de reactie hoopvol is.

0 0
Tineke Van Zessen Geverifieerde review

15-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Prima product

Ik vind het een prima product en zie al verandering in de verkleuring van me kalknagel

0 0
Jolanda Ehlert Geverifieerde review

15-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Fantastisch

Eerste spulletje wat ook echt lijkt te helpen. Na 1 week al resultaat. Nu nog volhouden, maar ik ben optimistisch .

0 0
Laura Peters Geverifieerde review

09-03-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Werkt!

Werkt echt! Moet wel volhouden maar de kalknagel wordt wel beter.

0 0
Mirelle De Ruig Geverifieerde review

08-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Prima

Na 3 weken nog geen echt resultaat/effect.
Ik blijf nog even doorgaan, ben benieuwd.

0 0
Penny Bartholomeus Geverifieerde review

08-03-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
Nog weinig verandering

Met heftige kuren van de huisarts was ik van mijn kalknagels verlost.
Nu begonnen ze op beide grote tenen terug te komen en heb ik direct protectair besteld.
Het smeren is prima vol te houden.
De nagel wordt niet erger, maar ik zie ook nog geen verbetering. Het gaat slechts om een paar kleine plekjes.
Ik hoop dat het alsnog aanslaat, zodat ik niet weer naar de huisarts hoef.

0 1
Joke Van Den Bovenkamp Geverifieerde review

01-03-2021
Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray + Ademende Nagellak
€ 34,90
€ 29,95
Koop nu
Goed product

Het product was goed verpakt. Ik ben een tevreden gebruiker

0 0
Esther Spoler Geverifieerde review

26-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Steeds beter

Ik gebruik het product nu bijna 2 jaar. De infectie is heel hardnekkig, maar ik hoop nog steeds dat het op een dag helemaal verdwenen is.

0 0
Eva De Vries Geverifieerde review

15-02-2021
Promotie Kalknagel Behandeling (2x Nagelserum) + Medische Schoenenspray
€ 41,90
€ 34,95
Koop nu
Matig

Er zijn drie gezinsleden die het gebruiken en na bijna vier weken ziet geen van ons echt resultaat. We gaan nog een keer vier weken door en hopen toch op iets van verbetering.

0 0
Marjolein Lagrand Geverifieerde review

15-02-2021
Complete Kalknagel Startset + Medische Schoenenspray
€ 28,90
€ 24,95
Koop nu
fijn product, snelle levering

De levering was snel van de kalknagelset. Na drie weken ziet mijn nagel er weer bijna normaal uit. Top!

1 0
Jon Van Zoelen Geverifieerde review

15-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
volhouden

nagels zijn duidelijk verbeterd, maar bij uitgroeien lang volhouden!

1 2
Trudie Van Der Leeuw Geverifieerde review

15-02-2021
2x Kalknagel Behandeling (5ml)
€ 33,90
€ 24,95
Koop nu
Goed

Ik kan zeggen dat het product goed werkt, heb toch al wat flesjes gebruikt

0 0

Koop nu!

Anti-transpirant Spray - 5 dagen + Schoenenspray
5 / 5
€ 26,90
€ 22,95
Anti-transpirant Gel - 5 dagen (50ml)
5 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Anti-transpirant Spray - 5 dagen (30ml)
4,5 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Vitamine B5 Acne Supplement (90 stuks)
4,4 / 5
€ 14,95
€ 14,95
Face wash (100ml) + GRATIS Konjac Spons
5 / 5
€ 19,90
€ 14,95
Hyaluron booster (30ml)
5 / 5
€ 9,95
€ 9,95