Opinie kuracja grzybicy paznokci

4,5 / 5
160 Oceny produktu

flag BE 3 flag DE 247 flag GB 600 flag ES 28 flag FR 46 flag IT 13 flag NL 268 flag PL 160
martynka martynka

Cudowny
24-03-2020

Mój syn używa go do leczenia swojej infekcji grzybiczej palców u stóp i przyznam szczerze, że produkt sprawuje się cudownie. Na pewno jeszcze raz go kupie

Zweryfikowana opinia
Cudowny
4 8
Anna Szymanek Anna Szymanek

Dobry produkt
18-03-2020

Czekałam parę miesięcy, żeby napisać tę opinię, ponieważ efekt kuracji nie jest natychmiastowy. Obecnie zużywam już drugą butelkę i mogę szczerze przyznać, że produkt działa. Próbowałam już wiele produktów, ale niestety bez żadnych efektów. Moje paznokcie ciągle mają ślady uszkodzenia, ale na szczęście zniknął żółty odcień, co jest bardzo pocieszające. Na pewno złoże jeszcze niejedno zamówienie, szczególnie że kuracja jeszcze trochę potrwa.

Zweryfikowana opinia
Dobry produkt
10 6
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Janusz Nowak Janusz Nowak

Świetna obsługa
16-03-2020

Paczka została dostarczona przez Royal Mail na czas, ale niestety pod zły adres. Sprzedawca od razu wysłał mi drugie zamówienie.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
5 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Mieczysława Bęc Mieczysława Bęc

Bardzo dobry produkt, szczerze polecam
11-03-2020

Kupiłam produkt dla męża. Instrukcja jest bardzo prosta i produkt jest łatwy w użyciu. Najważniejsze, żeby pamiętać o tym, aby go stosować ;)

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
1 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Patrycja Orwańska Patrycja Orwańska

Potrzeba czasu i cierpliwości.
09-03-2020

Przykro mi to mówić, ale zaczęłam już drugą butelkę i jak na razie nie ma dużej różnicy, ale z tego co wiem to potrzeba trochę czasu, żeby wyrósł paznokieć, więc nie mogę wystawić jeszcze ostatecznej opinii.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
4 3
Joanna H. Joanna H.

Łatwy w użyciu
08-03-2020

Używam już z tego produktu przez ponad 4 tygodnie. Jest drobna poprawa w moich dwóch paznokciach, które wyglądały okropnie i w pozostałych paznokciach, więc jestem dobrej myśli. Będę kontynuował kurację. Zwróciłem uwagę na inne opinie, które są bardzo pochlebne i tak jak wspomniałem, cały czas widać poprawę.

Zweryfikowana opinia
Łatwy w użyciu
1 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Anonimowy Anonimowy

Nie działa
08-03-2020

Nie działa.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
3 2
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Rafał Rafał

Tańszy od wielu renomowanych produktów i do tego naprawdę działa
07-03-2020

Korzystałem już z droższych lekarstw, które kupiłem do kuracji w przeciągu ostatnich 2 lat i niestety żaden z nich nie pomógł na moją infekcję grzybiczą. Korzystam z tego produktu już od prawie miesiąca i infekcja prawie zniknęła!! Niesamowite!

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
2 1
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
LO Magda LO Magda

Świetny produkt
07-03-2020

Świetny produkt & rewelacyjna obsługa dziękuje!!!!

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
1 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Karolina Kałban Karolina Kałban

Super produkt
06-03-2020

Łał! To naprawdę działa. Próbowałam wielu produktów na moje paznokcie… i nigdy nic nie pomagały. A teraz zobaczyłam kolosalną różnicę już po tygodniu….

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 3
Martyna Wojtas Martyna Wojtas

Spray do butów
05-03-2020

Próbowałem już wcześniej, bardzo dobry produkt

Zweryfikowana opinia
Spray do butów
3 1
EloZiom EloZiom

Wow ale odświeżenie!
05-03-2020

Pachnie bardzo ładnie i pomaga na długo

Zweryfikowana opinia
Wow ale odświeżenie!
0 0
D.H. Bober D.H. Bober

Dobrze zapakowany, szybko bezpiecznie i na czas
04-03-2020

Paczka dotarła, wszystko ładnie I bezpiecznie zapakowane, no i doszła na czas. Sprzedawcą skorzystał z dostawcy Hermes, a moje doświadczenie z tym kurierem jest rewelacyjne – cały czas informują Cię o paczce za pomocą wiadomości e-mail (osobiście preferuje taki sposób kontaktu) i widać, że przodują na tle konkurencji.

Zweryfikowana opinia
Dobrze zapakowany, szybko bezpiecznie i na czas
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
KitkaM KitkaM

To serio działa
04-03-2020

Nie jest to szybkie rozwiązanie, niezależnie od tego, czy chcesz się leczyć na własną rękę, czy pójść do pediatry. Postępowałam zgodnie z instrukcją odnośnie do korzystania z pilnika na powierzchni paznokcia tak, aby płyń mógł swobodnie wsiąknąć. Obecnie mam pięknego nowego paznokcia, który wyrasta.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Elżbieta Harasiuk Elżbieta Harasiuk

Zdecydowanie pomaga w swoim czasie
03-03-2020

Potwierdzam, że ten produkt definitywnie działa. W ciągu paru tygodni zaczęła pojawiać się widoczna różnica, a obecnie po paru miesiącach infekcja prawie zniknęła. Planuje kontynuować korzystanie z tego produktu, dopóki infekcja grzybicza nie zostanie całkowicie usunięta.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
1 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
lalala lalala

Jeszcze nie wiem czy pomaga
02-03-2020

Używam go przez cały tydzień i nie widzę jeszcze żadnej różnicy. To może się zmienić pewnie dopiero po miesiącu korzystania.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
0 1
AH AH

Najlepsze rezultaty przy używaniu zgodnie z instrukcją
29-02-2020

Korzystałem już z tego produktu wcześniej i zauważyłem, ze działa dużo lepiej od droższych markowych produktów. Aczkolwiek trzeba pamiętać, że ta kuracja trochę potrwa i wszystko zależy od tego, jak duża jest infekcja.

Zweryfikowana opinia
Najlepsze rezultaty przy używaniu zgodnie z instrukcją
0 2
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Szymek1947 Szymek1947

Bardzo efektywna kuracja
28-02-2020

Próbowałem już wielu lekarstw na infekcje grzybicze i ten produkt zaczął już działać po pierwszym tygodniu używania i od tamtej pory stan moich paznokci się poprawia. Świetny produkt i do tego łatwy w użyciu.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
1 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Ryszard Mazur Ryszard Mazur

Dobry produkt i obsługa
26-02-2020

Dobry i łatwy do zastosowania produkt

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
PanKlex PanKlex

Obecnie najlepsza kuracja dostępna na rynku
24-02-2020

Do tej pory wypróbowałem wiele różnych produktów i niestety żaden się nie nadawał – ten jak na razie jest najlepszy i rzeczywiście działa. Świetny i łatwy w użyciu, ale trzeba stosować kuracje przez parę miesięcy, aby utrzymać zdrowe paznokcie.

Zweryfikowana opinia
Obecnie najlepsza kuracja dostępna na rynku
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Majka Babicka Majka Babicka

Naprawdę pomaga!
24-02-2020

Z tego co zauważyłam, zaczyna bardzo dobrze leczyć moje paznokcie!

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Michał Kowal Michał Kowal

Ładnie pachnie. Super szybka wysyłka
24-02-2020

Kupiłem ten produkt specjalnie do moich butów do pracy. Nie jestem pewien czy rzeczywiście działa, ale jestem dobrej myśli. Bardzo mi się zapach i to, że konkretnie odświeża moje buty. Mam jedną uwagę, zmieniłbym sposób aplikowania – lepiej by było, jakby działał na zasadzie aerozolu, a nie pompki. Kiedy psikam na końcu buta, to jest to trudne i nie słychać czy psika, a aerozol były dużo lepszy do zastosowania. Kiedy już dostanie się na ręke, to potrafi bardzo śmierdzieć, więc warto jak najszybciej umyć ręce.

Zweryfikowana opinia
Ładnie pachnie. Super szybka wysyłka
0 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Janusz B. Gilc Janusz B. Gilc

Łatwy w zastosowaniu i do tego przejrzysta prosta instrukcja
20-02-2020

Wygląda na to, że działa. Paznokcie zaczynają wyglądać dużo lepiej. Na razie jest jeszcze za wcześnie, żeby coś więcej powiedzieć, używam go dopiero przez tydzień.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Anna Molicka Anna Molicka

2 tygodnie!
18-02-2020

Wydaje mi się, że widać efekty, a używam go dopiero 2 tygodnie

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Klient Amazon Klient Amazon

Za wcześnie by ocenić
16-02-2020

Niestety jest za wcześnie, żeby wydać ostateczny werdykt. Trzeba czekać parę dobrych miesięcy, aby wyleczyć grzybice paznokci?

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Alicja Bronowicka Alicja Bronowicka

Bardzo łatwy do użycia w praktyce
16-02-2020

Dopiero zaczęłam kuracje, jest łatwy w użyciu, mam nadzieje że będzie działał.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Izabela Gąska Izabela Gąska

Ok
15-02-2020

Myślałam że będzie działał szybciej

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 1
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Edzia Komicka Edzia Komicka

Wspaniały produkt
14-02-2020

Świetny produkt, widzę już różnice a minął dopiero 1 tydzień.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Czarnulka Czarnulka

Trzymam kciuki
10-02-2020

Prosty w używaniu. Zapytaj mnie za 6 miesięcy czy działa?

Zweryfikowana opinia
Trzymam kciuki
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Agata Kasińska Agata Kasińska

To jest pierwszy produkt którego użyłam do kuracji grzybicy paznokci i działa bardzo dobrze!
09-02-2020

Banalny w użyciu i działa szybko i efektywnie!

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
1 1
GM GM

Produkt na 6 z plusem!
07-02-2020

6++

Zweryfikowana opinia
Produkt na 6 z plusem!
0 0
Stefan Brydż Stefan Brydż

Najwyraźniej działa, widać ze wyrasta nowy paznokieć
05-02-2020

Bardzo łatwy w używaniu i widać że działa, ale trzeba pamiętać żeby postępować zgodnie z instrukcją.

Zweryfikowana opinia
Najwyraźniej działa, widać ze wyrasta nowy paznokieć
0 0
Piotr Fic Piotr Fic

Kiedy zobacze efekty?
05-02-2020

Korzystam z tego produktu już od ponad dwóch miesięcy, jak na razie nie zauważyłem konkretnych rezultatów, więc dam znać jak coś się zacznie dziać.

Zweryfikowana opinia
Kiedy zobacze efekty?
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
FajnaWesolutka FajnaWesolutka

Świetna obsługa
05-02-2020

To było kolejne powtórzone zamówienie, korzystam z tego produktu od paru miesięcy i mogę potwierdzić, że działa!

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
J D Bylińska J D Bylińska

Świetny produkt
03-02-2020

Świetny produkt & bardzo dobra obsługa, serdecznie wam dziękuje!

Zweryfikowana opinia
Świetny produkt
0 0
Antoni Bródka Antoni Bródka

Dobrze
01-02-2020

Zauważyłem że rzeczywiście działa, potrzeba jedynie czasu i cierpliwości

Zweryfikowana opinia
Dobrze
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Joanna Chylicka Joanna Chylicka

Bardzo dobrze działa
01-02-2020

Używam zaledwie od paru dni, ale już widać drobną zmianę, definitywnie będę kontynuował korzystanie z tego produktu

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
1 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Anna Malirska Anna Malirska

Widać że działa
29-01-2020

Widać że działa, ale musisz pilnować tego, żeby regularnie go aplikować.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Kasiulka Kasiulka

Liczę na to, że wkrótce pomoże
28-01-2020

Dopiero rozpocząłem kuracje, nie widzę jeszcze żadnych efektów

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 0
Dżaga Dżaga

To rzeczywiście działa! Efekty widać już po paru tygodniach
27-01-2020

Po wielu latach próbowania dosłownie każdej metody leczenia dostępnej na rynku, zaczynałem powoli rozkładać ręce, jednak natrafiłem na ten produkt i jestem bardzo zadowolony z efektów. Jest łatwy w zastosowaniu, bez brudzenia i bardzo szybko wysycha. Paznokcie u moich stóp zaczęły wyglądać dużo lepiej już po paru tygodniach. Jestem w 100% pewny, że za parę miesięcy całkowicie pozbędę się tego nata

Zweryfikowana opinia
To rzeczywiście działa! Efekty widać już po paru tygodniach
0 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Marcin Partacki Marcin Partacki

Świetne
26-01-2020

Działa bardzo dobrze tak jak należy

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
0 0
Bogumił Bogumił

Działa w sam raz na czas
26-01-2020

Używam tego produktu na dwóch dużych palcach przez jakieś 6 miesięcy, dlatego wcześniej nie wystawiłem opinii, wolałem odczekać. Myślałem, że nie będzie działać, tak jak większość produktów na taką przypadłość, ale ku mojemu zdziwieniu palce zaczynają wyglądać dużo lepiej. Wydaje mi się, że cały proces kuracji zajmie ponad rok, żeby w pełni pozbyć się grzybicy, ale na pewno się nie poddam i będę go używał. Dam wam znać jaki jest ostateczny efekt.

Zweryfikowana opinia
Działa w sam raz na czas
0 0
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Julka Julka

Mam nadzieje że ostatecznie pomoże
23-01-2020

Używam go dopiero 3 dni i już mogę zobaczyć kolosalną poprawę, mam nadzieje że będzie co raz lepiej.

Zweryfikowana opinia
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
0 1
Madziulka Kapicka Madziulka Kapicka

Fantastyczny
17-01-2020

Już od dłuższego czasu z niego korzystam, świetnie działa, dużo lepiej niż inne produkty

Zweryfikowana opinia
Fantastyczny
0 0
Jacek Guliwerski Jacek Guliwerski

Na razie nie widać efektów
15-01-2020

Sumiennie używałem tego produktu przez ostatnie trzy tygodnie, aby zobaczyć jakiekolwiek efekty. Dam wam znać za parę tygodni.

Zweryfikowana opinia
Na razie nie widać efektów
0 0
Klient Amazon Klient Amazon

To naprawde działa!
15-01-2020

Był bardzo łatwo w użyciu

Zweryfikowana opinia
To naprawde działa!
0 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Irenia Nowak Irenia Nowak

Szybkie efekty
15-01-2020

Świetne rezultaty już po tygodniu używania. Byłem trochę bezwzględny odnośnie używania pilnika, ale obecnie wygląda wszystko dużo lepiej.

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
0 0
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Tomasz W. Wysocki Tomasz W. Wysocki

Nie kupuj
15-01-2020

Nie sprawdził się, jestem zawiedziony

Zweryfikowana opinia
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
0 0
madlen_dm madlen_dm

Pod wrażeniem
13-01-2020

Zamówienie dotarło na następny dzień, pomimo że była to standardowa przesyłka pocztowa… #zachwycony;

Zweryfikowana opinia
Pod wrażeniem
1 0
juszdac juszdac

Jak dla mnie rewelacja
09-01-2020

Jestem pod wrażeniem tego produktu. Mój duży paznokieć u nogi powoli odrasta, bez żadnych śladów uszkodzeń na nowej powłoce, będę codziennie korzystać z tego produktu

Zweryfikowana opinia
Jak dla mnie rewelacja
2 0

Kup Teraz!