Opinie kuracja grzybicy paznokci

4,5 / 5
160 Oceny produktu

flag BE 3 flag DE 262 flag GB 625 flag ES 28 flag FR 47 flag IT 13 flag NL 287 flag PL 160
martynka Zweryfikowana opinia

24-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Cudowny

Mój syn używa go do leczenia swojej infekcji grzybiczej palców u stóp i przyznam szczerze, że produkt sprawuje się cudownie. Na pewno jeszcze raz go kupie

4 8
Anna Szymanek Zweryfikowana opinia

18-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Dobry produkt

Czekałam parę miesięcy, żeby napisać tę opinię, ponieważ efekt kuracji nie jest natychmiastowy. Obecnie zużywam już drugą butelkę i mogę szczerze przyznać, że produkt działa. Próbowałam już wiele produktów, ale niestety bez żadnych efektów. Moje paznokcie ciągle mają ślady uszkodzenia, ale na szczęście zniknął żółty odcień, co jest bardzo pocieszające. Na pewno złoże jeszcze niejedno zamówienie, szczególnie że kuracja jeszcze trochę potrwa.

10 6
Janusz Nowak Zweryfikowana opinia

16-03-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Świetna obsługa

Paczka została dostarczona przez Royal Mail na czas, ale niestety pod zły adres. Sprzedawca od razu wysłał mi drugie zamówienie.

5 0
Mieczysława Bęc Zweryfikowana opinia

11-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Bardzo dobry produkt, szczerze polecam

Kupiłam produkt dla męża. Instrukcja jest bardzo prosta i produkt jest łatwy w użyciu. Najważniejsze, żeby pamiętać o tym, aby go stosować ;)

1 0
Patrycja Orwańska Zweryfikowana opinia

09-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Potrzeba czasu i cierpliwości.

Przykro mi to mówić, ale zaczęłam już drugą butelkę i jak na razie nie ma dużej różnicy, ale z tego co wiem to potrzeba trochę czasu, żeby wyrósł paznokieć, więc nie mogę wystawić jeszcze ostatecznej opinii.

4 3
Joanna H. Zweryfikowana opinia

08-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Łatwy w użyciu

Używam już z tego produktu przez ponad 4 tygodnie. Jest drobna poprawa w moich dwóch paznokciach, które wyglądały okropnie i w pozostałych paznokciach, więc jestem dobrej myśli. Będę kontynuował kurację. Zwróciłem uwagę na inne opinie, które są bardzo pochlebne i tak jak wspomniałem, cały czas widać poprawę.

1 0
Anonimowy Zweryfikowana opinia

08-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Nie działa

Nie działa.

3 2
Rafał Zweryfikowana opinia

07-03-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Tańszy od wielu renomowanych produktów i do tego naprawdę działa

Korzystałem już z droższych lekarstw, które kupiłem do kuracji w przeciągu ostatnich 2 lat i niestety żaden z nich nie pomógł na moją infekcję grzybiczą. Korzystam z tego produktu już od prawie miesiąca i infekcja prawie zniknęła!! Niesamowite!

2 1
LO Magda Zweryfikowana opinia

07-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Świetny produkt

Świetny produkt & rewelacyjna obsługa dziękuje!!!!

1 0
Karolina Kałban Zweryfikowana opinia

06-03-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Super produkt

Łał! To naprawdę działa. Próbowałam wielu produktów na moje paznokcie… i nigdy nic nie pomagały. A teraz zobaczyłam kolosalną różnicę już po tygodniu….

0 3
Martyna Wojtas Zweryfikowana opinia

05-03-2020
Spray do butów
44,99 zł
44,99 zł
Kup teraz
Spray do butów

Próbowałem już wcześniej, bardzo dobry produkt

3 1
EloZiom Zweryfikowana opinia

05-03-2020
Spray do butów
44,99 zł
44,99 zł
Kup teraz
Wow ale odświeżenie!

Pachnie bardzo ładnie i pomaga na długo

0 0
D.H. Bober Zweryfikowana opinia

04-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Dobrze zapakowany, szybko bezpiecznie i na czas

Paczka dotarła, wszystko ładnie I bezpiecznie zapakowane, no i doszła na czas. Sprzedawcą skorzystał z dostawcy Hermes, a moje doświadczenie z tym kurierem jest rewelacyjne – cały czas informują Cię o paczce za pomocą wiadomości e-mail (osobiście preferuje taki sposób kontaktu) i widać, że przodują na tle konkurencji.

0 0
KitkaM Zweryfikowana opinia

04-03-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
To serio działa

Nie jest to szybkie rozwiązanie, niezależnie od tego, czy chcesz się leczyć na własną rękę, czy pójść do pediatry. Postępowałam zgodnie z instrukcją odnośnie do korzystania z pilnika na powierzchni paznokcia tak, aby płyń mógł swobodnie wsiąknąć. Obecnie mam pięknego nowego paznokcia, który wyrasta.

0 0
Elżbieta Harasiuk Zweryfikowana opinia

03-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Zdecydowanie pomaga w swoim czasie

Potwierdzam, że ten produkt definitywnie działa. W ciągu paru tygodni zaczęła pojawiać się widoczna różnica, a obecnie po paru miesiącach infekcja prawie zniknęła. Planuje kontynuować korzystanie z tego produktu, dopóki infekcja grzybicza nie zostanie całkowicie usunięta.

1 0
lalala Zweryfikowana opinia

02-03-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Jeszcze nie wiem czy pomaga

Używam go przez cały tydzień i nie widzę jeszcze żadnej różnicy. To może się zmienić pewnie dopiero po miesiącu korzystania.

0 1
AH Zweryfikowana opinia

29-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Najlepsze rezultaty przy używaniu zgodnie z instrukcją

Korzystałem już z tego produktu wcześniej i zauważyłem, ze działa dużo lepiej od droższych markowych produktów. Aczkolwiek trzeba pamiętać, że ta kuracja trochę potrwa i wszystko zależy od tego, jak duża jest infekcja.

0 2
Szymek1947 Zweryfikowana opinia

28-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Bardzo efektywna kuracja

Próbowałem już wielu lekarstw na infekcje grzybicze i ten produkt zaczął już działać po pierwszym tygodniu używania i od tamtej pory stan moich paznokci się poprawia. Świetny produkt i do tego łatwy w użyciu.

1 0
Ryszard Mazur Zweryfikowana opinia

26-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Dobry produkt i obsługa

Dobry i łatwy do zastosowania produkt

0 0
PanKlex Zweryfikowana opinia

24-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Obecnie najlepsza kuracja dostępna na rynku

Do tej pory wypróbowałem wiele różnych produktów i niestety żaden się nie nadawał – ten jak na razie jest najlepszy i rzeczywiście działa. Świetny i łatwy w użyciu, ale trzeba stosować kuracje przez parę miesięcy, aby utrzymać zdrowe paznokcie.

0 0
Majka Babicka Zweryfikowana opinia

24-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Naprawdę pomaga!

Z tego co zauważyłam, zaczyna bardzo dobrze leczyć moje paznokcie!

0 0
Michał Kowal Zweryfikowana opinia

24-02-2020
Spray do butów
44,99 zł
44,99 zł
Kup teraz
Ładnie pachnie. Super szybka wysyłka

Kupiłem ten produkt specjalnie do moich butów do pracy. Nie jestem pewien czy rzeczywiście działa, ale jestem dobrej myśli. Bardzo mi się zapach i to, że konkretnie odświeża moje buty. Mam jedną uwagę, zmieniłbym sposób aplikowania – lepiej by było, jakby działał na zasadzie aerozolu, a nie pompki. Kiedy psikam na końcu buta, to jest to trudne i nie słychać czy psika, a aerozol były dużo lepszy do zastosowania. Kiedy już dostanie się na ręke, to potrafi bardzo śmierdzieć, więc warto jak najszybciej umyć ręce.

0 0
Janusz B. Gilc Zweryfikowana opinia

20-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Łatwy w zastosowaniu i do tego przejrzysta prosta instrukcja

Wygląda na to, że działa. Paznokcie zaczynają wyglądać dużo lepiej. Na razie jest jeszcze za wcześnie, żeby coś więcej powiedzieć, używam go dopiero przez tydzień.

0 0
Anna Molicka Zweryfikowana opinia

18-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
2 tygodnie!

Wydaje mi się, że widać efekty, a używam go dopiero 2 tygodnie

0 0
Klient Amazon Zweryfikowana opinia

16-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Za wcześnie by ocenić

Niestety jest za wcześnie, żeby wydać ostateczny werdykt. Trzeba czekać parę dobrych miesięcy, aby wyleczyć grzybice paznokci?

0 0
Alicja Bronowicka Zweryfikowana opinia

16-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Bardzo łatwy do użycia w praktyce

Dopiero zaczęłam kuracje, jest łatwy w użyciu, mam nadzieje że będzie działał.

0 0
Izabela Gąska Zweryfikowana opinia

15-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Ok

Myślałam że będzie działał szybciej

0 1
Edzia Komicka Zweryfikowana opinia

14-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Wspaniały produkt

Świetny produkt, widzę już różnice a minął dopiero 1 tydzień.

0 0
Czarnulka Zweryfikowana opinia

10-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Trzymam kciuki

Prosty w używaniu. Zapytaj mnie za 6 miesięcy czy działa?

0 0
Agata Kasińska Zweryfikowana opinia

09-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
To jest pierwszy produkt którego użyłam do kuracji grzybicy paznokci i działa bardzo dobrze!

Banalny w użyciu i działa szybko i efektywnie!

1 1
GM Zweryfikowana opinia

07-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Produkt na 6 z plusem!

6++

0 0
Stefan Brydż Zweryfikowana opinia

05-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Najwyraźniej działa, widać ze wyrasta nowy paznokieć

Bardzo łatwy w używaniu i widać że działa, ale trzeba pamiętać żeby postępować zgodnie z instrukcją.

0 0
Piotr Fic Zweryfikowana opinia

05-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Kiedy zobacze efekty?

Korzystam z tego produktu już od ponad dwóch miesięcy, jak na razie nie zauważyłem konkretnych rezultatów, więc dam znać jak coś się zacznie dziać.

0 0
FajnaWesolutka Zweryfikowana opinia

05-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Świetna obsługa

To było kolejne powtórzone zamówienie, korzystam z tego produktu od paru miesięcy i mogę potwierdzić, że działa!

0 0
J D Bylińska Zweryfikowana opinia

03-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Świetny produkt

Świetny produkt & bardzo dobra obsługa, serdecznie wam dziękuje!

0 0
Antoni Bródka Zweryfikowana opinia

01-02-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Dobrze

Zauważyłem że rzeczywiście działa, potrzeba jedynie czasu i cierpliwości

0 0
Joanna Chylicka Zweryfikowana opinia

01-02-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Bardzo dobrze działa

Używam zaledwie od paru dni, ale już widać drobną zmianę, definitywnie będę kontynuował korzystanie z tego produktu

1 0
Anna Malirska Zweryfikowana opinia

29-01-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Widać że działa

Widać że działa, ale musisz pilnować tego, żeby regularnie go aplikować.

0 0
Kasiulka Zweryfikowana opinia

28-01-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Liczę na to, że wkrótce pomoże

Dopiero rozpocząłem kuracje, nie widzę jeszcze żadnych efektów

0 0
Dżaga Zweryfikowana opinia

27-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
To rzeczywiście działa! Efekty widać już po paru tygodniach

Po wielu latach próbowania dosłownie każdej metody leczenia dostępnej na rynku, zaczynałem powoli rozkładać ręce, jednak natrafiłem na ten produkt i jestem bardzo zadowolony z efektów. Jest łatwy w zastosowaniu, bez brudzenia i bardzo szybko wysycha. Paznokcie u moich stóp zaczęły wyglądać dużo lepiej już po paru tygodniach. Jestem w 100% pewny, że za parę miesięcy całkowicie pozbędę się tego nata

0 0
Marcin Partacki Zweryfikowana opinia

26-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Świetne

Działa bardzo dobrze tak jak należy

0 0
Bogumił Zweryfikowana opinia

26-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Działa w sam raz na czas

Używam tego produktu na dwóch dużych palcach przez jakieś 6 miesięcy, dlatego wcześniej nie wystawiłem opinii, wolałem odczekać. Myślałem, że nie będzie działać, tak jak większość produktów na taką przypadłość, ale ku mojemu zdziwieniu palce zaczynają wyglądać dużo lepiej. Wydaje mi się, że cały proces kuracji zajmie ponad rok, żeby w pełni pozbyć się grzybicy, ale na pewno się nie poddam i będę go używał. Dam wam znać jaki jest ostateczny efekt.

0 0
Julka Zweryfikowana opinia

23-01-2020
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz
Mam nadzieje że ostatecznie pomoże

Używam go dopiero 3 dni i już mogę zobaczyć kolosalną poprawę, mam nadzieje że będzie co raz lepiej.

0 1
Madziulka Kapicka Zweryfikowana opinia

17-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Fantastyczny

Już od dłuższego czasu z niego korzystam, świetnie działa, dużo lepiej niż inne produkty

0 0
Jacek Guliwerski Zweryfikowana opinia

15-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Na razie nie widać efektów

Sumiennie używałem tego produktu przez ostatnie trzy tygodnie, aby zobaczyć jakiekolwiek efekty. Dam wam znać za parę tygodni.

0 0
Klient Amazon Zweryfikowana opinia

15-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
To naprawde działa!

Był bardzo łatwo w użyciu

0 0
Irenia Nowak Zweryfikowana opinia

15-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Szybkie efekty

Świetne rezultaty już po tygodniu używania. Byłem trochę bezwzględny odnośnie używania pilnika, ale obecnie wygląda wszystko dużo lepiej.

0 0
Tomasz W. Wysocki Zweryfikowana opinia

15-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Nie kupuj

Nie sprawdził się, jestem zawiedziony

0 0
madlen_dm Zweryfikowana opinia

13-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Pod wrażeniem

Zamówienie dotarło na następny dzień, pomimo że była to standardowa przesyłka pocztowa… #zachwycony;

1 0
juszdac Zweryfikowana opinia

09-01-2020
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz
Jak dla mnie rewelacja

Jestem pod wrażeniem tego produktu. Mój duży paznokieć u nogi powoli odrasta, bez żadnych śladów uszkodzeń na nowej powłoce, będę codziennie korzystać z tego produktu

2 0

Kup Teraz!

Spray do butów
44,99 zł
44,99 zł
Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł