Opinie kuracja grzybicy paznokci

4,5 / 5
160 Oceny produktu

1 245 506 28 40 13 200 160

martynka martynka

5 / 5
Cudowny
24-03-2020

"Mój syn używa go do leczenia swojej infekcji grzybiczej palców u stóp i przyznam szczerze, że produkt sprawuje się cudownie. Na pewno jeszcze raz go kupie"

Kuracja grzybicze paznokci | Traktuj paznokcie w 3 łatwych krokach
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

4 8

Anna Szymanek Anna Szymanek

5 / 5
Dobry produkt
18-03-2020

"Czekałam parę miesięcy, żeby napisać tę opinię, ponieważ efekt kuracji nie jest natychmiastowy. Obecnie zużywam już drugą butelkę i mogę szczerze przyznać, że produkt działa. Próbowałam już wiele produktów, ale niestety bez żadnych efektów. Moje paznokcie ciągle mają ślady uszkodzenia, ale na szczęście zniknął żółty odcień, co jest bardzo pocieszające. Na pewno złoże jeszcze niejedno zamówienie, szczególnie że kuracja jeszcze trochę potrwa."


Cudowny
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

10 4

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Janusz Nowak Janusz Nowak

5 / 5
Świetna obsługa
16-03-2020

"Paczka została dostarczona przez Royal Mail na czas, ale niestety pod zły adres. Sprzedawca od razu wysłał mi drugie zamówienie."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

5 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Mieczysława Bęc Mieczysława Bęc

5 / 5
Bardzo dobry produkt, szczerze polecam
11-03-2020

"Kupiłam produkt dla męża. Instrukcja jest bardzo prosta i produkt jest łatwy w użyciu. Najważniejsze, żeby pamiętać o tym, aby go stosować ;)"

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Patrycja Orwańska Patrycja Orwańska

3 / 5
Potrzeba czasu i cierpliwości.
09-03-2020

"Przykro mi to mówić, ale zaczęłam już drugą butelkę i jak na razie nie ma dużej różnicy, ale z tego co wiem to potrzeba trochę czasu, żeby wyrósł paznokieć, więc nie mogę wystawić jeszcze ostatecznej opinii."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

4 3

Joanna H. Joanna H.

4 / 5
Łatwy w użyciu
08-03-2020

"Używam już z tego produktu przez ponad 4 tygodnie. Jest drobna poprawa w moich dwóch paznokciach, które wyglądały okropnie i w pozostałych paznokciach, więc jestem dobrej myśli. Będę kontynuował kurację. Zwróciłem uwagę na inne opinie, które są bardzo pochlebne i tak jak wspomniałem, cały czas widać poprawę."


Potrzeba czasu i cierpliwości.
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Anonimowy Anonimowy

1 / 5
Nie działa
08-03-2020

"Nie działa."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Rafał Rafał

5 / 5
Tańszy od wielu renomowanych produktów i do tego naprawdę działa
07-03-2020

"Korzystałem już z droższych lekarstw, które kupiłem do kuracji w przeciągu ostatnich 2 lat i niestety żaden z nich nie pomógł na moją infekcję grzybiczą. Korzystam z tego produktu już od prawie miesiąca i infekcja prawie zniknęła!! Niesamowite!"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

LO Magda LO Magda

5 / 5
Świetny produkt
07-03-2020

"Świetny produkt & rewelacyjna obsługa dziękuje!!!!"

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Karolina Kałban Karolina Kałban

5 / 5
Super produkt
06-03-2020

"Łał! To naprawdę działa. Próbowałam wielu produktów na moje paznokcie… i nigdy nic nie pomagały. A teraz zobaczyłam kolosalną różnicę już po tygodniu…."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Martyna Wojtas Martyna Wojtas

5 / 5
Spray do butów
05-03-2020

"Próbowałem już wcześniej, bardzo dobry produkt"


Super produkt
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

3 1

EloZiom EloZiom

5 / 5
Wow ale odświeżenie!
05-03-2020

"Pachnie bardzo ładnie i pomaga na długo"


Spray do butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

D.H. Bober D.H. Bober

5 / 5
Dobrze zapakowany, szybko bezpiecznie i na czas
04-03-2020

"Paczka dotarła, wszystko ładnie I bezpiecznie zapakowane, no i doszła na czas. Sprzedawcą skorzystał z dostawcy Hermes, a moje doświadczenie z tym kurierem jest rewelacyjne – cały czas informują Cię o paczce za pomocą wiadomości e-mail (osobiście preferuje taki sposób kontaktu) i widać, że przodują na tle konkurencji."


Wow ale odświeżenie!
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

KitkaM KitkaM

5 / 5
To serio działa
04-03-2020

"Nie jest to szybkie rozwiązanie, niezależnie od tego, czy chcesz się leczyć na własną rękę, czy pójść do pediatry. Postępowałam zgodnie z instrukcją odnośnie do korzystania z pilnika na powierzchni paznokcia tak, aby płyń mógł swobodnie wsiąknąć. Obecnie mam pięknego nowego paznokcia, który wyrasta."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Elżbieta Harasiuk Elżbieta Harasiuk

5 / 5
Zdecydowanie pomaga w swoim czasie
03-03-2020

"Potwierdzam, że ten produkt definitywnie działa. W ciągu paru tygodni zaczęła pojawiać się widoczna różnica, a obecnie po paru miesiącach infekcja prawie zniknęła. Planuje kontynuować korzystanie z tego produktu, dopóki infekcja grzybicza nie zostanie całkowicie usunięta."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

lalala lalala

3 / 5
Jeszcze nie wiem czy pomaga
02-03-2020

"Używam go przez cały tydzień i nie widzę jeszcze żadnej różnicy. To może się zmienić pewnie dopiero po miesiącu korzystania."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 1

AH AH

5 / 5
Najlepsze rezultaty przy używaniu zgodnie z instrukcją
29-02-2020

"Korzystałem już z tego produktu wcześniej i zauważyłem, ze działa dużo lepiej od droższych markowych produktów. Aczkolwiek trzeba pamiętać, że ta kuracja trochę potrwa i wszystko zależy od tego, jak duża jest infekcja."


Jeszcze nie wiem czy pomaga
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 2

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Szymek1947 Szymek1947

5 / 5
Bardzo efektywna kuracja
28-02-2020

"Próbowałem już wielu lekarstw na infekcje grzybicze i ten produkt zaczął już działać po pierwszym tygodniu używania i od tamtej pory stan moich paznokci się poprawia. Świetny produkt i do tego łatwy w użyciu."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Ryszard Mazur Ryszard Mazur

5 / 5
Dobry produkt i obsługa
26-02-2020

"Dobry i łatwy do zastosowania produkt"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

PanKlex PanKlex

5 / 5
Obecnie najlepsza kuracja dostępna na rynku
24-02-2020

"Do tej pory wypróbowałem wiele różnych produktów i niestety żaden się nie nadawał – ten jak na razie jest najlepszy i rzeczywiście działa. Świetny i łatwy w użyciu, ale trzeba stosować kuracje przez parę miesięcy, aby utrzymać zdrowe paznokcie."


Dobry produkt i obsługa
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Majka Babicka Majka Babicka

5 / 5
Naprawdę pomaga!
24-02-2020

"Z tego co zauważyłam, zaczyna bardzo dobrze leczyć moje paznokcie!"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Michał Kowal Michał Kowal

5 / 5
Ładnie pachnie. Super szybka wysyłka
24-02-2020

"Kupiłem ten produkt specjalnie do moich butów do pracy. Nie jestem pewien czy rzeczywiście działa, ale jestem dobrej myśli. Bardzo mi się zapach i to, że konkretnie odświeża moje buty. Mam jedną uwagę, zmieniłbym sposób aplikowania – lepiej by było, jakby działał na zasadzie aerozolu, a nie pompki. Kiedy psikam na końcu buta, to jest to trudne i nie słychać czy psika, a aerozol były dużo lepszy do zastosowania. Kiedy już dostanie się na ręke, to potrafi bardzo śmierdzieć, więc warto jak najszybciej umyć ręce."


Naprawdę pomaga!
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Janusz B. Gilc Janusz B. Gilc

5 / 5
Łatwy w zastosowaniu i do tego przejrzysta prosta instrukcja
20-02-2020

"Wygląda na to, że działa. Paznokcie zaczynają wyglądać dużo lepiej. Na razie jest jeszcze za wcześnie, żeby coś więcej powiedzieć, używam go dopiero przez tydzień."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Anna Molicka Anna Molicka

5 / 5
2 tygodnie!
18-02-2020

"Wydaje mi się, że widać efekty, a używam go dopiero 2 tygodnie"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Klient Amazon Klient Amazon

4 / 5
Za wcześnie by ocenić
16-02-2020

"Niestety jest za wcześnie, żeby wydać ostateczny werdykt. Trzeba czekać parę dobrych miesięcy, aby wyleczyć grzybice paznokci?"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Alicja Bronowicka Alicja Bronowicka

4 / 5
Bardzo łatwy do użycia w praktyce
16-02-2020

"Dopiero zaczęłam kuracje, jest łatwy w użyciu, mam nadzieje że będzie działał."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Izabela Gąska Izabela Gąska

4 / 5
Ok
15-02-2020

"Myślałam że będzie działał szybciej"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 1

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Edzia Komicka Edzia Komicka

5 / 5
Wspaniały produkt
14-02-2020

"Świetny produkt, widzę już różnice a minął dopiero 1 tydzień."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Czarnulka Czarnulka

5 / 5
Trzymam kciuki
10-02-2020

"Prosty w używaniu. Zapytaj mnie za 6 miesięcy czy działa?"


Wspaniały produkt
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Agata Kasińska Agata Kasińska

5 / 5
To jest pierwszy produkt którego użyłam do kuracji grzybicy paznokci i działa bardzo dobrze!
09-02-2020

"Banalny w użyciu i działa szybko i efektywnie!"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

GM GM

5 / 5
Produkt na 6 z plusem!
07-02-2020

"6++"


To jest pierwszy produkt którego użyłam do kuracji grzybicy paznokci i działa bardzo dobrze!
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Stefan Brydż Stefan Brydż

4 / 5
Najwyraźniej działa, widać ze wyrasta nowy paznokieć
05-02-2020

"Bardzo łatwy w używaniu i widać że działa, ale trzeba pamiętać żeby postępować zgodnie z instrukcją."


Produkt na 6 z plusem!
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Piotr Fic Piotr Fic

5 / 5
Kiedy zobacze efekty?
05-02-2020

"Korzystam z tego produktu już od ponad dwóch miesięcy, jak na razie nie zauważyłem konkretnych rezultatów, więc dam znać jak coś się zacznie dziać."


Najwyraźniej działa, widać ze wyrasta nowy paznokieć
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

FajnaWesolutka FajnaWesolutka

5 / 5
Świetna obsługa
05-02-2020

"To było kolejne powtórzone zamówienie, korzystam z tego produktu od paru miesięcy i mogę potwierdzić, że działa!"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

J D Bylińska J D Bylińska

5 / 5
Świetny produkt
03-02-2020

"Świetny produkt & bardzo dobra obsługa, serdecznie wam dziękuje!"


Świetna obsługa
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Antoni Bródka Antoni Bródka

5 / 5
Dobrze
01-02-2020

"Zauważyłem że rzeczywiście działa, potrzeba jedynie czasu i cierpliwości"


Świetny produkt
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Joanna Chylicka Joanna Chylicka

5 / 5
Bardzo dobrze działa
01-02-2020

"Używam zaledwie od paru dni, ale już widać drobną zmianę, definitywnie będę kontynuował korzystanie z tego produktu"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Anna Malirska Anna Malirska

4 / 5
Widać że działa
29-01-2020

"Widać że działa, ale musisz pilnować tego, żeby regularnie go aplikować."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Kasiulka Kasiulka

3 / 5
Liczę na to, że wkrótce pomoże
28-01-2020

"Dopiero rozpocząłem kuracje, nie widzę jeszcze żadnych efektów"

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Dżaga Dżaga

5 / 5
To rzeczywiście działa! Efekty widać już po paru tygodniach
27-01-2020

"Po wielu latach próbowania dosłownie każdej metody leczenia dostępnej na rynku, zaczynałem powoli rozkładać ręce, jednak natrafiłem na ten produkt i jestem bardzo zadowolony z efektów. Jest łatwy w zastosowaniu, bez brudzenia i bardzo szybko wysycha. Paznokcie u moich stóp zaczęły wyglądać dużo lepiej już po paru tygodniach. Jestem w 100% pewny, że za parę miesięcy całkowicie pozbędę się tego nata"


Liczę na to, że wkrótce pomoże
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Marcin Partacki Marcin Partacki

5 / 5
Świetne
26-01-2020

"Działa bardzo dobrze tak jak należy"

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Bogumił Bogumił

5 / 5
Działa w sam raz na czas
26-01-2020

"Używam tego produktu na dwóch dużych palcach przez jakieś 6 miesięcy, dlatego wcześniej nie wystawiłem opinii, wolałem odczekać. Myślałem, że nie będzie działać, tak jak większość produktów na taką przypadłość, ale ku mojemu zdziwieniu palce zaczynają wyglądać dużo lepiej. Wydaje mi się, że cały proces kuracji zajmie ponad rok, żeby w pełni pozbyć się grzybicy, ale na pewno się nie poddam i będę go używał. Dam wam znać jaki jest ostateczny efekt."


Świetne
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
79,99 zł
69,99 zł
Kup teraz

Julka Julka

5 / 5
Mam nadzieje że ostatecznie pomoże
23-01-2020

"Używam go dopiero 3 dni i już mogę zobaczyć kolosalną poprawę, mam nadzieje że będzie co raz lepiej."

Kuracja Grzybicy Paznokci (5ml)
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 1

Madziulka Kapicka Madziulka Kapicka

5 / 5
Fantastyczny
17-01-2020

"Już od dłuższego czasu z niego korzystam, świetnie działa, dużo lepiej niż inne produkty"


Mam nadzieje że ostatecznie pomoże
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Jacek Guliwerski Jacek Guliwerski

1 / 5
Na razie nie widać efektów
15-01-2020

"Sumiennie używałem tego produktu przez ostatnie trzy tygodnie, aby zobaczyć jakiekolwiek efekty. Dam wam znać za parę tygodni."


Fantastyczny
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Klient Amazon Klient Amazon

5 / 5
To naprawde działa!
15-01-2020

"Był bardzo łatwo w użyciu"


Na razie nie widać efektów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Irenia Nowak Irenia Nowak

5 / 5
Szybkie efekty
15-01-2020

"Świetne rezultaty już po tygodniu używania. Byłem trochę bezwzględny odnośnie używania pilnika, ale obecnie wygląda wszystko dużo lepiej."

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
119,98 zł
99,99 zł
Kup teraz

Tomasz W. Wysocki Tomasz W. Wysocki

1 / 5
Nie kupuj
15-01-2020

"Nie sprawdził się, jestem zawiedziony"

Zestaw Startowy Kuracja Grzybicy Paznokci + Spray do Butów
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

0 0

madlen_dm madlen_dm

5 / 5
Pod wrażeniem
13-01-2020

"Zamówienie dotarło na następny dzień, pomimo że była to standardowa przesyłka pocztowa… #zachwycony;"


Nie kupuj
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

1 0

juszdac juszdac

5 / 5
Jak dla mnie rewelacja
09-01-2020

"Jestem pod wrażeniem tego produktu. Mój duży paznokieć u nogi powoli odrasta, bez żadnych śladów uszkodzeń na nowej powłoce, będę codziennie korzystać z tego produktu"


Pod wrażeniem
Zweryfikowana opinia: Allegro.pl

2 0

Kup Teraz!